Pusztaszabolcs

2014.09.09. 20:18

Húsz embert költöztettek ki gázszivárgás miatt Pusztaszabolcson (frissítve)

Húsz embernek kellett elhagynia otthonát a Fejér megyei Pusztaszabolcson egy lakossági gázvezeték meghibásodása miatt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) kedden az MTI-vel.

A hatóság tájékoztatása szerint a Honvéd utcában egy száz méter sugarú körben költöztették ki a szivárgó vezeték közelében lakókat, ideiglenesen a környező házakban fogadták be őket.

A katasztrófavédelemhez érkezett bejelentést követően a dunaújvárosi hivatásos és a pusztaszabolcsi önkéntes tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi mobil labor vonult a helyszínre.

A hibát a szakemberek kijavították, sem a gázszolgáltató, sem a katasztrófavédelmi mobil labor műszerei nem mutattak újabb szivárgást.

A Fejér megyei településen húsz embernek kellett egy időre elhagynia otthonát. A Honvéd utcában egy száz méter sugarú körben költöztették ki a szivárgó vezeték közelében lakókat, ideiglenesen a környező házakban fogadták be őket.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!