Programok

2010.04.27. 07:35

József nádor napok Mezőfalván

Mezőfalva - A településen már április 25-én megkezdődtek a József nádor napok, amelynek programjai április 29-ig, csütörtökig tartanak.

feol.hu

Kedden 16 órakor szentmisét rendeznek József nádor emlékére, majd megkoszorúzzák a nádor szobrát. Itt beszédet mond Márok Csaba polgármester és Habsburg Mihály főherceg, a nádor ükunokája. Vele kötetlen beszélgetésre is lesz lehetőség a művelődési házban, ahol 17 órától a Sárgarózsa Nyugdíjas Klub ad műsort. Baráth Bálint nívódíjas zongoraművész koncertje 18 órakor kezdődik.
Április 28-án, szerdán 16.30 órakor felavatják a régi mozi épületét. Az eseményen a művészetoktatásban tanuló gyerekek lépnek föl, valamint a Mezőfalvi Női Kar énekel.
A záró napon, csütörtökön német nemzetiségi estet rendeznek. A Német országos színjátszó verseny győzteseinek előadása 17 órakor kezdődik a művelődési házban, majd a József nádor szobornál a Szári Fúvószenekar koncertezik, az iskola tornatermében pedig 17.30 órakor kezdődik műsor. A napot táncház, mulatság zárja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!