programajánló

2019.06.21. 08:00

Fúvós koncert, mazsorettek és Szent Iván-éj is vár Fejérben

Nem tudod még, mit csinálj szabadidődben a hétvégén? Adunk néhány tippet az egész megyéből, hogy mindenki tudjon választani!

V. Varga József

Forrás: Shutterstock

Rendezvény

Vasárnap (június 23.)

Mór, 18 óra: A Móri Ifjúsági Fúvószenekar és a Móri Mazsorett- és Moderntánccsoport műsora a Lamberg-kastély udvarán.

Pátka, 9 óra: Apróbojtorján vagy orbáncfű a nyár ajándékaiból. Herbarius gyógynövénygyűjtő túra Lencsés Rita gyógynövény szakértő vezetésével. Találkozás a pátkai elágazásnál lévő benzinkútnál.

Székesfehérvár, 9 óra: A város közös Úrnapi szentmiséjét Spányi Antal megyés püspök mutatja be a Szent Imre-templomban. A Krisztus titokzatos testének tiszteletére tartott szentmise után körmenet a belvárosban (Városház tér, Fő utca, Oskola utca, Városház tér). A virágdíszekkel kirakott ideiglenes oltároknál rövid szertartás: evangéliumolvasás, éneklés és áldás.

Szent Iván-éj

Székesfehérvár, 2019. június 24-én Szent Iván-éji tűzugrás kerül megrendezésre a Prohászka ligetben. A 20:30-kor kezdődő eseményen fellép közreműködik a Kákics Együttes és a Táncol”KODO” Táncegyüttes, akik bemutatják a jeles naphoz kötődő hagyományokat. A részvétel díjtalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!