szabad éremcsere és vásár

2019.09.27. 07:20

Őszi éremgyűjtő találkozó lesz vasárnap

A Magyar Éremgyűjtők Egyesülete Fejér Megyei Alba Regia Szervezete immár hetedik alkalommal szervezi meg őszi éremgyűjtő találkozóját vasárnap 8 és 14 óra között a Művészetek Házában.

FMH

Éremcsere és vásár lesz a Művészetek Házában Fotó: FMH-archív

A találkozón előreláthatólag mintegy 120–140 asztalon és 300–400 érdeklődő részvételével rendezik meg a szabad éremcserét és vásárt. Az Alba Regia szervezet az előző őszi érmes randevún ünnepelte megalakulásának 50. évfordulóját – mondta el lapunknak Igari Antal megyei elnök. A Fejér megyei éremgyűjtők rendszeresen szerveznek országos találkozót és vásárt Székesfehérváron, tagságuk jelenleg mintegy 50 gyűjtőt számlál.

Éremcsere és vásár lesz a Művészetek Házában
Fotó: FMH-archív

Amint megtudtuk: előadással, kiállítással és éremkibocsátással kibővített hagyományos tavaszi rendezvényük már 34 éves múltra tekint vissza, őszi programjukat pedig 2013-ban szervezték meg először. A találkozó az érmek, papírpénzek, kitüntetések és képeslapok szerelmeseinek kínál lehetősége arra, hogy cseréljenek, vásároljanak, gyarapítsák gyűjteményüket. Az előző évekhez hasonlóan a rendezvény ezúttal is nyitott, a belépés ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!