Bemutatkoznak turisztikai szervezetek, illetve szálláshelyek is

2020.02.07. 15:20

A hétvégén Utazás kiállítás lesz a Hiemer-házban

A 8. fehérvári Utazás kiállítást szombaton és vasárnap rendezik a Hiemer-házban. Amint a korábbi években, a kiállítók érdekes turistacélpontokkal, utazási és kirándulási ötletekkel, alkalmi akciókkal és izgalmas programokkal várják a látogatókat.

FMH

Az idén a sorban nyolcadik Utazás kiállítást rendezik a Hiemer-házban Fotó: FMH-archív

Fotó: NAGY NORBERT

A szervezőktől megtudtuk: a kiállítók mindkét napon 10 és 17 óra között várják az utazás és az aktív kikapcsolódás iránt érdeklődőket. Az eseményen a fehérvári kiállítók mellett az ország több pontjáról is érkeznek turisztikai szervezetek, városok, szálláshelyek, melyek kifejezetten erre az alkalomra készített szezon előtti, exkluzív ajánlatokkal készülnek. A hétvégén bemutatkozik a Hiemer-házban a többiek között Sümeg, Szeged, Szolnok, Zalaegerszeg, Zamárdi és természetesen Székesfehérvár városa, és a helyi utazási irodák, amelyek különleges ajánlatokkal érkeznek.

Az idén a sorban nyolcadik Utazás kiállítást rendezik a Hiemer-házban
Fotó: FMH-archív

A rendezvényen turisztikai látványosságok és szálláshelyek szolgáltatói is képviseltetik magukat, jelen lesz a Katonai Emlékpark (Pákozd), a Károlyi-kastély (Fehérvárcsurgó), a Lamberg-kastély (Mór), a Szent István Király Múzeum (Székesfehérvár). A látogatóknak a #kikapcs – Mobil off, Élmény on mozgalom képviselői a digitális életmódváltás fontosságát mutatják be, digit-kvízzel és a közkedvelt ország–város–fiú–lány játékkal várják az érdeklődőket. A helyszínen nyereményjátékkal is készülnek a szervezők. Úgy mondják, megéri időben érkezni, hiszen az első 100 résztvevő garantált könyvcsomagot kap mindkét napon, s a készlet erejéig szuvenírt, illetve a játékosok között különleges meglepetések is gazdára találnak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!