Csalán is várják a kicsiket

2022.05.20. 13:00

Micimackó is megjelenik a kisfaludi gyermeknapon

Gyermekkacaj töltheti be ezen a hétvégén Csala és Kisfalud közösségi tereit. Ugrálóvár, arcfestés, óriásbuborék- show és zenés színpadi műsorok várják a gyermeknapi délutánok résztvevőit szombaton és vasárnap.

Héjj Vivien

Az óriásbuborék-show szuper látványt, szórakozást kínál

Forrás: Knap Zoltán

A Kisfaludi Közösségi Ház, a játszótér és a sportpálya ad helyszínt a május 21-én Kisfaludon rendezendő gyermeknapnak, amely vidám szórakozást ígér a kis vendégeinek. Három órától kézműves-foglalkozásra invitálják a kicsiket, míg egy órával később már arcfestést is kérhetnek a gyerekek – természetesen temérdek minta közül válogathatnak, s a megfestett arcokkal akár hercegnőkké vagy hős lovagokká is válhatnak a jelenlévők.

A legkisebb korosztály sem marad programok nélkül, számukra a közösségi házban tartanak ölbéli játékokat. Este hat órától aztán kezdetét veszi az óriásbuborék-show, amely felejthetetlen szórakozást kínál, s garantáltan elkápráztatja a gyereknap főszereplőit. A színes programokkal átitatott délután zárásaként este hét órától Gregus Anikó zenés műsorát élvezheti a közönség, melyben egy különleges szereplő, Micimackó óriásbábja is megjelenik. Mindezek mellett ugrálóvár, vattacukor, jégkása és kürtőskalács várja az érdeklődőket.

Vasárnap Csalán folytatódik a vigasság, ahol kicsik és nagyobbak egyaránt találhatnak szórakoztató programokat a családi nappal egybekötött gyermekmajálison. A már megszokott helyszínen, a Török Ignác utcában várják a családokat háromtól este nyolc óráig. Itt ugyancsak ugrálóvár és mobil játszóház biztosítja a gyerekek szórakozását. Az arcfestés, a csillámtetoválás és az óriásbuborék-show mellett családi társasjátékokkal is készülnek a szervezők. Délután fellép a Főnix Rock & Roll Sporttánc Egyesület, valamint flashmobbal készül a Mini Jazz Tánc- csoport. A rovarvilág rejtelmeit mutatja be a Bogárháton című előadás, míg a felnőtteket az Operett Musical Voice repíti a táncdalok világába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!