szponzorált tartalom

2019.08.08. 14:50

Grundfos Gyerekkuckó és nyári tábor

A Grundfos idén harmadik alkalommal szervezte meg a 7-13 évesek nyári táborát, második alkalommal pedig a 3-6 éves óvodás korosztálynak a Gyerekkuckót.

A nyári táborba és a Gyerekkuckóba is a Grundfos dolgozóinak gyermekei jelentkezhetnek, akik közül idén közel 130 óvodás és iskolás korút tudtak fogadni. Ebből Tatabányán és Székesfehérváron 20-20 gyermeket a Gyerekkuckóba, hiszen mind a kuckót, mind pedig a tábort a Grundfos mindkét telephelyén megszervezték.

A nyári táboroztatás hagyományosan a fenntarthatóság jegyében telik, ezzel is felhívva a gyermekek figyelmét korunk egyik legfontosabb kérdésére. Számos kézműves és kreatív foglalkozáson vesznek részt, ahol újrahasznosítható anyagokból tudnak például játékokat készíteni maguknak. A gyermekeknek a rendőrség képviselői is tartottak előadást a munkájukról, továbbá a felelős magatartásról, hogy a vészhelyzeteket hogyan kezelhetik, és főképp hogyan előzhetik meg. A kisebb korosztálynál Tatabányán kutyás rendőrök, Székesfehérváron pedig nyomozók is tartottak bemutatót. Ezeken kívül a gyerekek táncos, játékos foglalkozásokon, kiránduláson és strandlátogatáson vehetnek részt.

A gyermektáborok a cég életére is jótékony hatással vannak. Annak idején az üzemi tanácson keresztül jutott el a vezetőséghez az információ, hogy sok kollégának nagy problémát okoz a gyermekek felügyeletének biztosítása a nyári szünetben. Egy előzetes igényfelmérést követően 3 éve indították el az első gyermektábort. A szervezők azóta nagyon sok pozitív visszajelzést kaptak a szülőktől, akiknek a tábor és a Gyerekkuckó nagy segítség a nyári időszakban, amikor egyébként is sok fejfájást okoz a kicsik elhelyezése, illetve hasznos időtöltésük megszervezése.

A Grundfos célja az, hogy kollégái a gyermekeiket biztonságban tudva, nyugodt körülmények között végezhessék napi munkájukat. 2018-ban a Grundfos elnyerte az Év Családbarát Vállalata címet, részben a nyári táborok megszervezésének elismeréseképpen, részben a szokásos éves nyári leállás gyakorlatáért, amely 2 hét összefüggő szabadságot biztosít a Grundfos dolgozóinak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában