Hirdetés

2024.03.21. 13:33

Új lendület karrieredben? Fedezd fel a négy évtizedes Viapan titkait!

Az álláskeresés mindig is kihívásokkal teli feladat volt, függetlenül attól, hogy melyik életszakaszban vagyunk. Azonban van egy cég, amely már 40 éve azon dolgozik, hogy könnyebbé tegye ezt a folyamatot a térségben.

PR cikk

Forrás: shutterstock.com

A Viapan cégcsoport méltán tarthatja magát az állásközvetítési szektor egyik legkiemelkedőbb szereplőjének, hiszen az egyik kimagasló jellemzője az emberközpontúság. A magyar tulajdonú vállalatnak az az előnye, hogy korosztálytól és végzettségtől függetlenül képes megfelelő állásokat kínálni.

Ahogyan az idő halad előre úgy a munkaerőpiac is folyamatosan változik, ehhez az átrendeződéshez a Viapan sok éves gyakorlata nemcsak igazodni tud, hanem HR megoldásaival ő maga is aktív közreműködőként alakítja a kereslet-kínálat párosát. A karrierépítés terén elért eredmények mögött gyakran hosszú évek, évtizedek munkája áll.

A Viapan Group hazánk egyik legrégebbi atipikusmunka-szolgáltatója. A cégcsoport tagja az ország legrégebbi iskolaszövetkezete, a Meló-Diák és a nyugdíjas-foglalkoztatásban úttörő Déli Szomszédok Nyugdíjas Szövetkezet. A cég eddigi mérlege közel 900 elégedett partnercég, és továbbá évi 40.000 fő letoborzása az online platformok segítségével.

Ez a széleskörű tapasztalat és szakértelem garantálja, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb pozíciót. Legyen szó pályakezdőkről, fizikai munkát végzőkről, mérnökökről esetleg karrierváltásban gondolkodókról a HR cég szakemberei segítenek mindenkinek a képzettségének és tapasztalatainak megfelelő állásajánlatokkal.

A Viapan cégcsoport hosszú évek óta szolgálja a közösséget a karrierépítés területén. Az idő és tapasztalat folyamatosan finomította munkájukat, és lehetővé tette számukra, hogy az állásközvetítési iparág egyik meghatározó szereplőjévé váljanak. Legyen szó bármely életszakaszról vagy végzettségről, a Viapan mindig készen áll segíteni abban, hogy a következő karrierlépésed sikeres legyen. 

Legyen szó fiatalokról, felnőttekről vagy akár nyugdíjasokról, mindenkinek lehetősége van a Viapan által kínált állások között válogatni. A Fejér megyei állások széles választékát nyújtják, míg a dunaújvárosi állások még konkrétabb lehetőségeket jelentenek.

A Viapan országszerte rendelkezik irodákkal, és összesen 180 kollégájukkal segítenek a karrieredben elérni céljaidat! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában