hirdetés

2019.09.17. 15:35

Babaváró hitelt csak egyszer lehet igényelni!

A babaváró hitel körüli felhajtás tökéletesen érthető, hiszen gyakorlatilag ingyen pénznek számít. Azt azonban jó, ha tudod, hogy a babaváró hitelt csak egyszer lehet igényelni, vagyis a teljes keret, amit lehívhatsz, 10.000.000 forint. Lássuk a részleteit!

Az, hogy a babaváró hitelt csak egyszer lehet igényelni, annyit jelent, hogy a rendelkezésedre álló 10.000.000 forintot csupán egyszer veheted igénybe babaváró hitelként, vagyis hiába lesz hat gyereked, akkor is csak annyihoz férhetsz hozzá, mintha három lenne. Emellett az is lényeges, hogyha felveszel babaváró hitelként egy kisebb összeget, akkor a különbözetet elveszíted.

Részletezzük ezt egy kicsit bővebben. A babaváró hitel annak ellenére, hogy támogatássá alakítható, mégiscsak egy hitelkonstrukció, így vonatkoznak rá az általános, hitelezéshez kapcsolódó jogszabályok és egyéb szabályozások, így a JTM is, ami kimondja, hogy adott nettó jövedelemhez adott futamidő mellett mekkora hitel adható. Ha alacsony jövedelmű vagy, akkor is van esélyed megkapni a babaváró hitel teljes összegét, „csupán” csak a teljes, húsz éves futamidőre kell aláírnod a szerződést. Sokan azonban nem szeretnének magas törlesztőrészletet fizetni, ezért alacsonyabb összeget, a példa kedvéért 3.000.000 forintot vennének fel. Ők 7.000.000 forint „ingyen pénzről” mondanak le automatikusan, amit többé nem lesz esélyük elérni.

Babaváró hitel online ajánlatainkhoz, kattints ide!

Ha szeretnéd felvenni a babaváró hitelt, akkor azt tanácsoljuk, hogy alaposan fontold ezt meg! Lehet, hogy úgy érzed, nincs szükséged a teljes hitelösszegre, de ha családot készülsz alapítani, és esetleg már úton is van az első jövevény, akkor kamatkedvezményt kapsz, a további gyerekek megszületése után pedig tőketartozás-elengedés is vár rád, vagyis ténylegesen ajándék lesz a felvett összeg. Ráadásul, mivel a babaváró hitel szabadon felhasználható, az épp szükségtelennek ítélt pénzt be is fektetheted, így kitermelheted akár a törlesztési különbözetet is!

Nos, ezért lehet a babaváró hitelt csak egyszer igényelni. Ha kérdéseid lennének a témával kapcsolatban, keress bennünket megadott elérhetőségeink egyikén!

akolcson.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában