hirdetés

2018.12.14. 15:15

Aqua Mathias természetes ásványvíz

2018 november utolsó hétvégéjén tartották a Vajdahunyad várában a XV. Jubileumi Újbor és Sajt Fesztivált, melyen a székesfehérvári Aqua Mathias a legjobb ásványvíznek járó elismerést nyerte el.

A fesztiválon a minőségi gasztronómiára nyitott közönség, a magyar borászok újborait és kiváló kézműves sajtokat is kóstolhatott. A díjazott újborok mellett kiosztották a legjobb ásványvíz díját, amelyet az Alba Mineral Kft. által palackozott Aqua Mathias természetes ásványvíz nyert el.

Hihetetlen nagy örömmel töltött el minket, hogy elnyertük a fesztivál szervezőinek elismerését, valamint Magyarország legkiválóbb borászatai ajánlják vizünket a nagyközönség számára. Frissessége azért is aratott a borászok körében, mert bármennyit ittak belőle a fejük mégis tiszta maradt tőle.” – mondta Kovács Tibor, az Alba Mineral Kft. ügyvezető igazgatója.

Világhíres borászok, kik az élet titkát bírjátok, immár belátjátok, hogy a legfontosabb élelmiszer a víz.” – jegyezte meg jókedvűen Ferenc Vilmos a Fesztivál Főszervezője

Az Alba Mineral Kft. támogatja a Megyekártya programot, ezáltal 20% kedvezménnyel vásárolhatóak meg termékeik a

Királyvíz Mintaboltban:

8000 Székesfehérvár, Kereszttöltés u. 2.

Tel.: +36 22 506 480 Mobil: +36 70 381 8582

Értéket, maradandót létrehozni, teremteni mindig nehezebb, mint azt tönkretenni. Nem szabad megfeledkeznünk természeti kincseinkről, amit földjeink, vizeink rejtenek, melyek megőrzése létünk alapvető záloga, jövőképességünk kulcsa.

Bár rengeteg jó ásványvíz kapható, egy közülük nagyon jó.

Hiszen a székesfehérvári Aqua Mathias természetes ásványvíz

olyan egymást erősítő elemek egyedi összessége, mely nap, mint nap hozzájárul az egészségünk megőrzéséhez.

A természetes ásványvizek fogyasztása a legegészségesebb formája a folyadékpótlásnak, hiszen a víz mellett a szervezet számára szükséges makro- és mikroelemeket oldott formában tartalmazza.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában