Polgárdi

2013.06.30. 19:36

Vasak, rock és buli

Azt mondják a szervezők, ha megállsz egy ponton a polgárdi felvonuláson, mintegy fél órán keresztül csak motorokat látsz majd.

V. Varga József

Az esti koncerteken tucatnyi zenekar csap a húrok közé. A Fekete Sas Party motoros találkozó - több ezer résztvevővel - csütörtökön kora este nyit a volt szovjet laktanya egykori alakuló terén. A szomjasakat bemelegítés gyanánt ivóversenyre invitálják, a színpadon az Error of the System, a Mesterséges Érzelem, a Bill Kill és a TGM játszik.

Fotók: V. Varga József

A Fekete Sas Motoros Nemzetség tizenkilencedik motoros találkozója július 4-étől 7-éig zúz Polgárdiban. A régi motorosok hagyománytisztelőek, a programok az eddigi jól bevált receptet követik: vasak, rock és buli. Bár idén a fekete sasok némi locsipocsival és strandolással a Balatont is a városba hozzák. A lassúsági verseny után pénteken estefelé a dalnokok viadala következik, a nemzetség a Fekete Sas Csillagát keresi újfent.



A koncerteken aztán belecsap a lecsóba a Fall in December, a Gate, az Ohrana és a Hollywood Rose (Guns N’ Roses tribute band). Éjfél előtt hastáncosok bűvölnek, éjfél után a habpartival feldobott diszkó mindenféle stílust ígér. A kellő mértékben kipihentekre víz alatti blokkszerelő verseny és Mad Max-megmérettetés vár szombaton délután.



A nagyszabású motoros felvonulás háromnegyed öttől dönget a településen, majd áldást mondanak a szelíd motorosokra. A streetfighter-showt önvédelmi bemutató követi, és persze a hagyományos szénatúrás sem marad el. Estétől éjjelig a Second Chance, a Power, a Lord és a Blues Company szól nagyot, s közben érzéki sztriptíz-show pezsegtet bőrruhást és farmerest egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!