Otthon

2017.09.03. 09:03

Ilyen albérletek között választhatunk Budapest és Debrecen területén (x)

Most azoknak szeretnénk segíteni, akik albérleteket keresnek, Budapest vagy <a href="https://otthonterkep.hu/kiadó-lakás-albérlet/debrecen">Debrecen</a> területén.

Újra csak az otthonterkep.hu jutott eszünkbe, hiszen itt minden keresésre különleges és pénztárcakímélő ajánlatok is érkeznek. Az albérlet keresés nem túl egyszerű dolog, hiszen nagyon sok helyen akár fél évre előre is elkérik a bérlemény havi költségét. Akik nem rendelkeznek ekkora tőkével, azoknak érdemes az oldalt alaposan áttekinteniük.

A bérelhető lakásoknál általában háziállatot nem vihetünk magunkkal és a dohányzást sem igazán kedvelik a tulajdonosok. Mielőtt kibérelnénk a lakást nézzük meg annak állapotát és minden esetben kössünk bérleti szerződést, amely értelemszerűen nem túl egyoldalú. Nagyon sokszor a lakás kiadó tulajdonosok olyan követelményeket támasztanak egy-egy bérlővel szemben, amelyek nem túl ideálisak.

Alaposan olvassuk át az elénk helyezett szerződést, kiemelt figyelmet fordítva a lakásban keletkező károk esetén ki miért felelős. Sok esetben, ha elromlik egy tűzhely, vagy ha meghibásodik egy mosógép (amit már előttünk is sokan használtak), velünk új bérlőkkel szeretnék kifizettetni. Ezekre az apró dolgokra odafigyelve egy jó szerződést is a magunkénak tudhatunk. Most nézzünk néhány megfizethető bérleményt 40,50,60 ezer forint körüli havi bérleti díj környékén.

Az albérletek között a 2. kerületben is találunk megfizethetőt

Egy kis házrészt találtunk az otthonterkep.hu oldalán a 2. kerületben, amely 30 négyzetméteres és 1 szobás. A földszinti hangulatos kis otthon gázkonvektoros fűtésű és jó hír sokak számára, hogy azonnal beköltözhető. A jó beosztású és kényelmes bútorokkal felszerelt lakás igen jó beosztással rendelkezik. Kis állatot és kisgyermeket is fogadnak amennyiben előre leegyeztetik. Ez máris egy jó pont a lakást kiadónak, hiszen nagyon kevés az olyan kiadó lakás, ahol ezt megengedik. A kis házrészt már 60 000 forint/hó áron ki lehet bérelni.

Az albérletek között a 2. kerületben találtunk egy 2 szobás aránylag megfizethető bérleményt is

Szamos utcában található. Még mindig a kerületen belül maradva ez egy igen jó árban elérhető bérlemény. A földszinti és két szobával is rendelkező lakás erkéllyel és egyedi fűtéssel rendelkezik. A lakás teljesen bútorozott és még az internet is elérhető. A környék közlekedése kiváló.

Budapest 18. kerületében még ennél is jobb áron érhetők el a lakások

Az albérleteket áttekintve egy 30 négyzetméteres egy szobás ingatlant találtunk, amely 1 szobával rendelkezik. A szép állapotú és igen otthonos kis lakás egy kedves kertvárosi környéken található meg, amely lehetővé teszi, hogy akár a csendet és nyugalmat kedvelők is otthonra leljenek. A bérleti díj 75 000 forint havonta és ez rezsivel együtt értendő. Ennél jobb ajánlatot nem sokat fogunk találni, hiszen így ez a lakás olyan 45-50 000 forint környékén már bérelhető. A tulajdonosok csak 1 havi kaucióra tartana igényt és a lakásban az internet valamint a kábeltévé is be lett vezetve.

20. kerület Pesterzsébeten egy kertkapcsolatos házra bukkantunk

A mindösszesen 25 négyzetméteres nagyon jó elosztású kis ház a Török Flóris utca közelében található és takaros kis kertre néz. A kertkapcsolatos lakás minden fiatal álma lehet. Az újszerű kis házat nagyon megfizethető áron kínálják a tulajdonosok, hiszen a bérleti díj 40 000 Ft/hó, azaz csupán 1600 Ft/négyzetméter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!