Otthon

2017.01.02. 16:50

Haladjon keréken!

Dunaújváros - A lakásunk, otthonunk szépítgetése soha nem ér véget, mindig találunk új és újabb díszítést, divatot, s a mi ízlésünk is állandóan változik.

A lakberendezési tárgyak közül ismét reneszánszukat élik a faliórák. Ma már azonban nemcsak a klasszikus darabok, hanem a kreatív, személyes, ötletesen dilis formák is helyet követelnek maguknak.

A számok vagy azok szimbólumai maguk is térszervező elemmé válhatnak, vagy helyettesíthetjük azokat saját családi fotóinkkal, háztartási eszközökkel (villa, kés, termények), s az sem mindegy, milyen időmérő kerül a konyhába, fürdőszobába, nappaliba, hálóba. A legkülönlegesebbek felérnek a festmények, faldíszek, apró plasztikák díszítő funkciójával is.

Ezúttal a biciklirajongóknak vagy a retro stílust követőknek mutatunk egy, kicsit nagyobb falfelületet igénylő megoldást. Ez az óraváltozat nagyon beválhat, hiszen ötletes és egyben ügyesen elkészíthető. Nincs másra szükség csupán biciklikerékre, számokra, ragasztóra és óramutatóra. Ugyanezt elkészíthetjük akár autókormányból is, autórajongók örömére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!