Otthon

2012.04.24. 16:36

Textil cica

Székesfehérvár - Ludvánné Csóri Manyika nem először jelentkezett már szerkesztőségünknél s.k. munkáival, s vallja is, hogy nemcsak az ünnepek alkalmával lehet lakásunkat díszíteni, hanem bármikor.

Kocsis Noémi

- Imádom, mikor mindenkit ámulatba ejt egy jópofa cica, csiga, béka illetve egy madárijesztő az ajtóban - jegyzi meg az alkotó. - Ezzel csak egy negatívum jár, hogy "valaki" mindig gazdára talál. A tárgyak készítése még mindig sok örömöt okoz nekem és környezetemnek  volt, akit szívesen megtanítottam a rejtelmeire, és  nagy hasznát vette, mint gyerekotthonos nevelőpedagógus. Igazából ők és a gyerekek a leghálásabbak a textil babákért...
Olvasónk ezúttal egy helyes, ajtóban himbálózó textilmacskát, valamint akár ajtókitámasztóként is működtethető csigákat készített. Anyagtéren pedig nyugodtan nézzünk körbe az otthoni maradékosban: biztosan a kezünkbe akad egy kimustrált kockás abrosz, mintás pamutdarab.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!