Woke

2024.05.20. 21:24

Szánthó: tovább erősítjük a békepárti, erők globális koalícióját (videó)

Azért vagyunk Madridban a spanyol jobboldal legnagyobb rendezvényén, a Viva Espana 24-en, hogy tovább erősítsük a békepárti antiglobalista erők globális koalícióját – jelentette ki Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója a közösségi oldalán megosztott videóban.

MW

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ figazgatója

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

A spanyol barátaink is tudják, hogy a legnagyobb ellenségünk a woke. A woke, ami valójában igazából a kommunizmus maga, ugyanúgy, ahogy a kommunisták száz évvel ezelőtt az Isten, haza, család hármas egységét vették össztűz alá, ugyanezt csinálja most a nemzetközi liberális baloldal. A woke ugyanúgy támadja és el akarja törölni keresztény kultúránkat, nemzeteinket, az állami szuverenitást és nem utolsósorban a családot. Ezt meg kell akadályoznunk. Mi közösen, spanyol barátainkkal együtt tudjuk, hogy mekkora veszélyt jelent a woke és az is, hogy ma már a woke sajnos a külpolitika rangjára emelkedett, és ez az érzelem- és ideológiavezérelt elmebaj vezet oda, hogy a brüsszeli döntéshozók csak és kizárólag katonai megoldásban tudnak gondolkodni az ukrajnai háborút illetően, és ki se ejtik a szájukon a békét – fogalmazott Szánthó Miklós, majd hozzátette, hogy a spanyol jobboldal és Magyarország is a békét sürgeti, és azt, hogy legyen tűzszünet Ukrajnában, majd kezdjék meg a béketárgyalásokat.

Ezért küzdünk együtt a spanyol barátainkkal, hogy legyőzzük a woke-ot és elhozzuk Európának a békét. Ezért kell összeállniuk a nemzeti erőknek nemzetközileg is, ezért kell június 9-én győznie a jobboldalnak Európa-szerte

– szögezte le az Alapjogokért Központ főigazgatója.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában