Szürreális esemény

2024.05.30. 17:58

Gyurcsány káromkodva próbálta meggyőzni kisszámú hallgatóságát a kínos utcafórumon (videó)

A Demokratikus Koalíció elnökét mindössze 100 fő várta, melybe beleértendő a saját stábja, a helyi baloldali KÖT jelöltjei és aktivistái. Besegítettek a létszámba a DK pécsi emberei is, Péterffy Attila csapatának tagjai közül Kunszt Márta, Auth István és a pécsi alpolgármester, Zag Gábor is tiszteletét tette.

MW

Forrás: Képernyőfotó

Tavaszi gyülekező címmel tartott fórumot Komlón a városháza előtti téren kedd este Gyurcsány Ferenc  – számolt be az eseményről a Baranya vármegyei hírportál (Bama.hu).

A vármegyei lap szerint a létszámhoz képest viszonylag sok rendőrt is lehetett látni a tér szélein, de valójában már az ellentüntetőket sem mozgatta meg az esemény.

Gyurcsány vehemensen, sokszor káromkodva igyekezett meggyőzni a kisszámú hallgatóságát arról, hogy a jelenlegi kormány minden baj okozója és az ország valójában élhetetlen.

Szerinte minden igazi demokratának el kell mennie választani, és természetesen a Dobrev Klára vezette DK-listára kell szavazni. Kicsit később érthetetlen módon azt ecsetelte, hogy 

azért is kell a feleségére szavazni, mert különben Klára dühös lesz, és este neki kell vele találkozni, és ő nem tudja kikapcsolni, mint az emberek a tv-t mikor hallgatják.

Kínos helyzet alakult ki az esemény vége felé is, amikor Gyurcsány a helyi jelöltek melletti voksolásra buzdított, ugyanis hosszú percekig nem tudta megmondani, és segítséget sem kapott a helyiektől, hogy ki is a DK vármegyei listavezetője. Először Zag Gábort mondta, majd nagy nehezen a jó megfejtés is megszületett, Szarkándi Lajosné személyében, aki kellemetlenül is érezte magát a közjáték miatt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában