Szivárványhívők álköntösben

2024.02.15. 19:48

Alapjogokért Központ: a baloldali politikacsinálást a pártoktól ismét a médiájuk és az influenszereik veszik át

Most éppen a gyermekekért kezdtek aggódni azok a lidércek, akik kártékony ellenkampánnyal akadályozták a jobboldal gyermekvédelmi törekvéseit – írta cikkében az Alapjogokért Központ.

MW

Pottyondy Edina, a Momentum elnökségi tagja beszédet mond a Momentum Mozgalom Európához tartozunk! jelmondattal meghirdetett demonstrációján a fõvárosi Hõsök terén 2017. május 1-jén

Forrás: MTI

Fotó: Marjai János

Megint az történik, mint évek óta mindig: a baloldali politikacsinálást a pártoktól a médiájuk és az influenszereik veszik át – írta az Alapjogokért Központ a Mandiner.hu portálon csütörtökön megjelent cikkében.

A Szivárványhívők álköntösben - politikai abúzus balról, a gyerekek ellen (sokadik rész) című írásban úgy fogalmaztak:

Idézték Osváth Zsolt „baloldali videós megmondóembert”, aki az ATV keddi műsorában úgy fogalmazott, hogy semmilyen pártpolitikai mozgolódást nem szeretnének.

Az Alapjogokért Központ szerint péntekre olyanok hirdettek tüntetést, egyfajta „influenszer-Majdant”, akik nemrégiben minden létező eszközzel ágáltak a gyermekvédelmi törvény ellen.

A „korábban az LMBTQIA-fanatizmusért rajongó baloldaliak” azok, akik megpróbálják kioktatni a jobboldali közösséget gyermekvédelemből, miközben ők sosem tekintettek egyetértési pontként arra, hogy a gyermekeket a rendelkezésre álló minden jogi és politikai eszközzel védeni kell – írták.

Példaként említették, hogy Márki-Zay Péter, a baloldal korábbi kormányfőjelöltje „ostobának”, „uszítónak” és „teljesen fölöslegesnek” nevezte a gyermekvédelmi népszavazást, és az attól való távolmaradásra buzdított, továbbá „aberráltnak és kimondottan tahóságnak” tartotta, hogy az alaptörvénybe beleírták: az apa férfi, az anya nő.

Kiemelték továbbá, hogy Donáth Anna Momentum-elnök korábban indokolatlannak, párttársai közül Cseh Katalin „agyzsibbasztó butaságnak” nevezte a gyermekek védelmét, míg Orosz Anna gyalázatnak mondta a népszavazást, és érvénytelen voks leadására buzdított.

„Nincs vita a hat párt között abban, hogy a homofób népszavazás bevonása a választás napjára figyelemelterelés és dezinformáció” – idézték a Mandineren Donáth Anna korábbi állásfoglalását.

A cikkben azt írták, hogy az ellenzéki politikusok a gyermekvédelmi törvény elfogadása után - hatalomra kerülésük esetére – annak eltörlését helyezték kilátásba.

Dobrev Klára, a DK árnyékkormányának jelenlegi vezetője akkor úgy fogalmazott: "Egész Európa és az egész világ elborzadva figyeli a pedofilellenesnek csúfolt, valójában homofóbtörvény hatályba lépését" – írta az Alapjogokért Központ.

Szerintük ezek a korábbi megnyilatkozások azért érdekesek most, mert az immár „a gyermekekért aggódók táborát erősítő” influenszer közszereplők azt igyekeznek elhitetni magukról, hogy pártpolitikától függetlenek.

 Az Alapjogokért Központ példákat hozott fel annak bizonyítására, hogy ez nincs így.

Azt írták: az influenszerek közül Pottyondy Edina exmomentumos politikus nemrégiben Donáth Anna politikai tanácsadója volt, Osváth Zsolt pedig több baloldali politikussal készített közös adást, miközben soha nem palástolta a gyermekvédelmi törvénnyel szembeni gyűlöletét.

Hozzátették, az említett influenszerek mellett annak idején Gulyás Mártonnak sem tetszett a gyermekvédelmi törvény és a népszavazás.

Az Alapjogokért Központ szerint Baukó Attila „Azahriah” sem az az ember, aki „erkölcsi magaslatokról bírálhatna bárkit is a színpadon állva”, hisz ő az, aki egy szolnoki palacsintafesztiválon gyors légyottba keveredett az egyik rajongójával egy mobil mellékhelyiség mögött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában