van segítség

2021.01.09. 11:05

Varga Judit: sikeresen indult az áldozatsegítő kampány

Közel negyedmillió ember tekintette meg közösségi média felületeken az Áldozatsegítő Központ Hétköznapi történetek című videó-podcast sorozatának első részét, mely a kapcsolati erőszakról szól.

Forrás: Varga Judit/Facebook

Fotó: Torok Levente

Rendkívül fontos, hogy beszéljünk erről témáról, hiszen számos esetben az áldozat saját magát hibáztatja a kialakult helyzet miatt. Ezért örömteli az a rengeteg visszajelzés, amit a videók kapcsán küldtek el az emberek – mutat rá Facebook-bejegyzésében Varga Judit.

Az igazságügyi miniszter közlése szerint az első epizód Tenki Réka, Xantus Barbara és Babicsek Bernát segítségével készült.

„Kövessenek YouTube csatornánkon is, ahol most publikált videónkból az ő gondolataikat ismerhetjük meg a kapcsolati erőszakról” – írta Varga Judit.

Hozzátette: a jövő héten bemutatásra kerülő epizód az iskolai bántalmazás témáját dolgozza fel.

„Biztos vagyok benne, hogy ezzel a problémával már mindenki találkozott élete során szemlélőként, vagy résztvevőként. Bízom benne, hogy ez a videó is nagyon sok emberhez fog elérni, segítséget nyújtani a felismerésben, megoldásban, hiszen: mindenki számára van segítség” – zárta szavait Varga Judit.

Borítókép: Varga Judit (jobbra)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában