Olvasó

2010.12.14. 03:29

Letornázott kilók

Csodálom azokat, akik kora reggel tornacipőbe bújnak, fagyban, hóban körbefutják a háztömböt, róják a köröket, míg nem szakad róluk a verejték.

Kovalcsik Katalin

Akiket még jobban csodálok, azok heti hét alkalommal edzőterembe járnak, ahol úgy olvad le róluk a fölösleg, mint vaj a napon. Vasárnap szimpatikus vasember - sajnos nem figyeltem eléggé, a nevét nem jegyeztem meg, mert megérdemelné, hogy leírjam - arról beszélt, hány ezer kilométert úszott, futott, kerékpározott, amíg egyedüliként a világon kiérdemelte a címet. Nem kérkedett a teljesítményével, mindössze mesélt az eredményeiről, a kitartásáról, a sógora önzetlen segítségéről, hiszen kell mellé valaki, aki eteti, itatja, ellátja, mos rá, biciklit szerel, amíg ő teljesíti a távokat. Más vasembernek készülő sportemberek mellett egész stáb asszisztál, amíg ők ketten meghódították a világot. Nem erről beszélt a vasemberünk, azt hangsúlyozta, mennyire örül a sok gratulációnak, de annak még jobban, hogy sokan követik, sportolni kezdenek, önmagukért, egészségükért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!