Felkészülési mérkőzés

2023.08.02. 16:32

„Szosbozlai” kezdőként lépett pályára a Bayern München ellen

Csúnyán elírták Szoboszlai Dominik nevét a Liverpool illetékesei a Bayern München elleni találkozó előtt, amelyen kezdőként lépett pályára – szúrta ki a Mandiner. Ráadásul nem is akárhol történt a baki, hiszen a játékos mezén virított a hibás felirat. A fordulatos találkozót végül a németek nyerték meg.

MW

Csúnyán elírták Szoboszlai mezén a játékos nevét, de a vereség ennél is bosszantóbb lehet a Bayern ellen

Forrás: Liverpool FC / Facebook

A Mandiner élőben követte a Liverpool német rekordbajnok Bayern München elleni találkozóját, 

amelyen Szoboszlai Dominik kezdőként lépett pályára.

Így nézett ki a kezdőcsapat a Bayern elleni találkozón a Liverpool Facebook oldalán közzétett fotó szerint. Az álló sorban balról a második Szoboszlai, a meze szerint „Szosbozlai”:

A Mandiner közvetítése szerint a magyar válogatott játékos 75 percet volt a pályán, ekkor a Liverpool még 3–2-re vezetett német ellenfelével szemben. Innentől mindkét csapatban már csak a cserék kaptak szerepet. Az angolok már a második percben megszerezték a vezetést Gakpo révén, a liverpooli előnyt Van Dijk növelte két gólosra. A Bayern még a szünet előtt szépített Gnabry révén, sőt, Sané egyenlíteni is tudott az első félidő utolsó perceiben.

Szoboszlai mind támadásban, mind védekezésben képes volt jól teljesíteni a beszámolók szerint.

A Mandiner tudósítása kiemeli, hogy a magyar válogatott játékosa tette hozzá talán a legtöbbet a liverpooli támadásokhoz annak ellenére, hogy veszélyes lövésig ezúttal nem jutott el. 

Szoboszlainak a Bayern elleni mérkőzése volt az első, ahol 45 percnél többet volt pályán!

A második félidő közepére aztán a kezdőből csak Alisson kapus maradt a pályán a vörösöknél, ekkor még a Liverpool vezetett a találkozón Luis díaz találatával. A cserék beállása után a Bayern lett eredményesebb, és végül Stanisic góljával és Krätzig hosszabbításban szerzett találatával meg is tudta nyerni a mérkőzést.

Felkészülési találkozó, Szingapúr
Liverpool–Bayern München 4–3
Gól:Gakpo (2.), Van Dijk (28.), Luis Díaz (66.), ill. Gnabry (33.), Sané (42.), Stanisic (80.), Krätzig (90+1.)
Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Jones, Mac Allister, Szoboszlai – Jota, Szalah, Gakpo
Bayern München: Sommer – Pavard, Kim Min Dzse, Upamecano, Davies – Kimmich, Laimer – Gnabry, Musiala, Sané – Tel

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában