nba

2021.04.16. 16:45

Jordan avatja be Kobe Bryantet a Hírességek Csarnokába

A korábbi NBA-sztár Michael Jordan, a jó barát és példakép tartja az avatóbeszédet azon az ünnepségen, amelyen a kosárlabda Hírességek Csarnokának tagjai közé iktatják Kobe Bryantet.

Michael Jordan (L) of the Washington Wizards and Kobe Bryant of the Los Angeles Lakers embrace before the start of their 12 February 2002 game in Los Angeles, CA. The Lakers won the game, 103-94. AFP PHOTO/Vince BUCCI (Photo by VINCE BUCCI / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Vince Bucci

Az észak-amerikai profiliga tragikus sorsú alakja 41 évesen, tavaly januárban 13 éves lányával együtt hunyt el, amikor az őket szállító helikopter lezuhant a Los Angeles-környéki hegyekben.

A hatszoros bajnok Jordanhez hasonlóan az NBA történetének legkiemelkedőbb játékosai között számon tartott, ötszörös bajnok Bryant beiktatását a sportági hírességek szentélyébe a múlt évre tervezték, de a koronavírus-járvány miatt a ceremóniát elhalasztották, és idén május 15-én tartják meg.

Forrás: MTI

Borítókép: Jordan és Bryant üdvözli egymást még 2002-ben a Wizards Lakers elleni meccsén

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában