Bulvár-celeb

2023.09.06. 15:00

Nincs több kérdés Michael Schumacher állapotáról

Mindenki abban reménykedik, hogy Michael Schumacher egyszer még felépül a sérüléséből, ám egy mostani nyilatkozatból kiderül, hogy erre nincs esély.

Fotó: AFP

Azóta, hogy Michael Schumacher 2013 decemberében síbalesetet szenvedett, nagyon kevés információt közöltek az állapotáról. A Forma–1 hétszeres világbajnoka életveszélyes sérüléseket szenvedett, hetekig tartották mesterséges kómában, ezt követően pedig teljesen eltűnt ő és a családja is a nyilvánosság elől – írja a life.hu.

A pilóta rajongói reménykednek abban, hogy egyszer még látni fogják kedvencüket, de erre a legutóbbi információk alapján nincs semmi esély. Michael Schumacher állapotáról Roger Benoit újságírót kérdezték, aki egykor nagyon jóban volt a versenyzővel, ő pedig lesújtó választ adott arra a kérdésre, tud-e valamilyen új információt:

„Nem. Erre a kérdésre csak egy válasz adható, és azt fia, Mick adta meg 2022-ben egy interjúban: »Bármit megadnék, hogy beszéljek apával.« Ez a mondat mindent elmond arról, hogy az apja hogy van már több mint 3500 napja. Reménytelen eset”

mondta Roger Benoit, aki ezzel Mick netflixes interjújára utalt. Mick nemrég vallott arról, mennyit köszönhet édesapjának Forma–1-es karrierjében, ahol jelenleg tartalékpilóta.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!