Lánykérés

2018.11.10. 06:47

Meg Ryan frappánsan adott hírt eljegyzéséről

A színésznő rocker kedvese hét év után tette föl a nagy kérdést.

Actress Meg Ryan arrives for the AFI Life Achievement Award Gala honoring Diane Keaton in Hollywood, California on June 8, 2017. (Photo by Robyn BECK / AFP)

Meg Ryan és zenész kedvese, John Mellencamp rövidesen összekötik az életüket – számol be róla a hirado.hu.

A portál szerint Meg és John hét éve alkotnak egy párt, bár ebben azért voltak pár hónapos időszakok, amikor mosolyszünetet tartottak. A szerelem hullámhosszán sztárja rendhagyó módon, egy rajzzal jelentett be az örömhírt, melyen egy női és egy férfi alak egymás kezét fogja. A kép alá ennyit írt: eljegyezve!

Az énekes, aki a 70-es, 80-as évek amerikai rockzenéjének ikonikus alakjának számít, és nem mellesleg Jon Bon Jovi legnagyobb bálványa, 2011-ben hódította meg a színésznőt, de temperamentumuk miatt 2014-ben, 2015-ben, majd 2017-ben is szakítottak.

Mellencamp saját bevallása szerint, kifejezetten panaszkodó, zúgolódó és szeszélyes férfi, akiben meg van az összes rossz tulajdonság, ami egy pasiban lehet – idézi fel a portál cikke, majd hozzáteszik: a férfi egészen biztos volt benne, hogy Meg soha többé nem menne vissza hozzá – végül nem csak visszafogadta, hanem igent is mondott neki.

Borítókép: Meg Ryan. Forrás: Robyn BECK / AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!