Mezőföld

2007.09.13. 02:29

Pelikán Kupát rendeznek

Seregélyes (ma) - Szeptember 22-én rendezi meg a Seregélyesi Pelikán Diáksport Egyesület a Pelikán Kupát. Az országos utánpótlás U13, U19 kategóriájú ...

Miskei Anita

Seregélyes (ma) - Szeptember 22-én rendezi meg a Seregélyesi Pelikán Diáksport Egyesület a Pelikán Kupát. Az országos utánpótlás U13, U19 kategóriájú tollaslabda versenynek az általános iskola tornacsarnoka ad otthont. A tollaslabda országos utánpótlás verseny célja, hogy lehetőséget biztosítson az utánpótlás korú gyerekeknek is a ranglista pontok megszerzésére. A versenyeket három időpontban bonyolítják le, szeptember 22-én, 10 órakor az U13-as kategóriában a lány és a fiú egyéni mérkőzéseket rendezik, majd az U19 kategóriában az egynemű páros mérkőzéseket. 13 órától az U19-es osztályban férfi és női, illetve az U13-as csoport egynemű páros mérkőzéseit tartják meg. 17 órától a vegyes páros mérkőzések során mérhetik össze tudásukat a versenyzők - tudtuk meg Karkóné Lukácsy Mariannától, a versenybíróság elnökétől. Hozzátette, a versenyszámok két nyert játszmáig, 21 pontig tartanak majd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!