Martonvásár

2015.02.15. 21:09

A közös ügyekről

Látványos vetítésen kísérhették végig a város lakói a számadatokkal, képekkel és grafikonokkal kísért előadást a közmeghallgatáson.

Zsohár Melinda

Szemléletes ábrán mutatta be a polgármester miként változott át az egymilliárdot jóval meghaladó adósságállomány a 2014. végére mintegy 200 milliós többletté, miközben az önkormányzat vagyona is több mint kétmilliárdos aktívumot mutatott. Az elmúlt időszakot leginkább a kulturális és gyermekközpontúsággal jellemezte a beszámoló, a 2014-2019 közötti időszakot az iskolai és sportfejlesztések határozzák majd meg. Szó volt az egyre neuralgikusabbá váló probléma megoldásáról, az általános iskola bővítéséről, a művészeti iskola rendezéséről, a sportcsarnok építéséről, a szennyvízhálózatról.

Az orvosi rendelő előtti parkolással kapcsolatban elhangzott: az épület bővítése után rendezhető a gond. Gucsek István alpolgármester elmondta, az állomás épülete és annak környéke azóta rendezett, tiszta, amióta a Martongazda Nonprofit Kft. tartja karban. Az aluljáró másik egységhez tartozik, ott még nem sikerült megállapodni. A trükkös betörőkkel, besurranó tolvajokkal kapcsolatban Kratancsik Ákos, a helyi rendőrőrs vezetője arra kérte a megkárosítottakat, mielőbb forduljon a rendőrséghez!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!