Kultúra

2017.01.02. 20:42

Gyerekek írhatnak mesét

Székesfehérvár - Ismét meghirdette a határok nélküli Tündérszó meseíró pályázatot a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár.

Laci Patrícia

A műveket március 15-éig küldhetik el a pályázók.Immár nyolcadik alkalommal hirdette meg határok nélküli Tündérszó meseíró pályázatát a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár 8-15 év közötti gyerekek számára.Mivel a pályázat határon túli, ezért a világ bármely pontján élő magyar gyerkőc szabadjára engedheti fantáziáját, s megírhatja a felhívásra szánt meséjét.

A részvételnek annyi a feltétele, hogy a pályázó születési dátuma 2002. január 1-je és 2008. december 31-e között legyen, a történet pedig magyar nyelven íródjon. Minden résztvevő csak egy alkotást küldhet be, amely maximum 6000 karakteres, azaz körülbelül három oldalas lehet. A mese témájában, s irodalmi formájában nincs megkötés.A műveket március 15-éig postai úton, négy nyomtatott példányban juttathatják el a művelődési háznak, azaz a 8000 Székesfehérvár, Sóstó ltp. 1. címre, vagy a gg- [email protected] e-mail címre Word dokumentum formátumban.

A pályázatoknál fel kell tüntetni a meseíró nevét, születési idejét, postacímét és szülei egyikének e-mail címét vagy telefon-számát.Az eredményhirdetés pontos időpontjáról május 11-éig értesítik a gyerekeket és szüleiket, illetve a www. ggmuvhaz.hu honlapon is közzéteszik a szervezők a győztesek névsorát. A legügyesebbek írásait egy későbbi időpontban megjelentetik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!