Külföld

2009.12.21. 14:43

Közlekedési káosz Spanyolországban is, a hó miatt

FMH - Az erős havazás hétfőn a spanyol fővárosban, Madridban is gondot okozott, a Madrid-Barajas repülőtéren például két leszállópályáját lezártak, és a vonatok közül sem indult el mind.

MTI

Komoly fennakadásokat okozott a légi és vasúti közlekedésben az erős havazás hétfő reggelre a spanyol főváros környékén, számos légi járatot töröltek vagy késve indítanak a Madrid-Barajas repülőtéren.
A négy leszállópályából kettő le volt zárva délelőtt a rossz látási viszonyok miatt. Hétfő reggel óta összesen 174 - 85 érkező és 89 induló - járatot kellett törölni - közölte a repülőteret irányító vállalat szóvivője. Kilenc érkező gépet más repülőtérre kellett irányítani. A helyzet várhatóan lassan normalizálódik a Madrid-Barajas repülőtéren, kora délután megnyitották a forgalom előtt a reggel lezárt két leszállópályát. 
A havazás miatt nem indítottak el több gyorsvonatot Madridból Barcelona, Malaga és Sevilla felé - közölte a spanyol vasúttársaság, a Renfe szóvivője.
Az autóutak is nehezen járhatók, a hó miatt fennakadás van lényegében a Madridba vezető összes főútvonalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!