Külföld

2009.08.04. 13:57

Remekül megy az edzés - írja Schumacher

FMH - A hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher már leadott néhány kilót, olyan hatalmas erőbedobással készül visszatérésére, miután helyettesítenie kell a Ferrarinál a Magyar Nagydíjon súlyos fejsérülést szenvedett brazil Felipe Massát.

feol.hu

"Száz százalékig arra koncentrálok, hogy felkészüljek a bevetésre" - írta a 40 esztendős német sztár saját honlapján, kedden. - "Három kilót már leadtam, de az izmaimat még erősítenem kell. A nyakam egyelőre érzékenyen reagál a megterhelésre, de az edzés ettől eltekintve remekül megy."
Schumacher az augusztus 23-i, valenciai Európa Nagydíjon vezeti majd a Ferrarit. Az olasz csapat engedélyt kért a Nemzetközi Automobil Szövetségtől (FIA) és a többi F1-es istállótól, hogy ideiglenesen oldják fel a szezonközi teszttilalmat, mert Schumacher még nem vezette az F60-as modellt. A Williams és Red Bull nem járult hozzá a tilalom feloldásához, a többi csapat egyelőre hivatalosan még nem reagált.
(MTI)

Hírek a Forma-1-ről ide kattintva!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!