a gyógyulás útján

2019.07.07. 15:19

Jó hírek a csókakői kislányról

Az édesapa jó hírekkel szolgált a Csókakőn kutyatámadás áldozatául lett 2 éves kislányról. Tudatta a világgal: a gyermek kinyitotta a szemét.

S. Töttő Rita

Fotó: Pixabay.com

Ahogy azt múlt héten megírtuk, egy 2 éves kislányt a nyílt utcán marcangolt szét egy rottweiler, amelyik az udvarból rontott ki az arra sétáló gyermekre és anyára. A gyermeket mentőhelikopterrel szállították Budapestre, kórházba, ahol egy hatórás műtét során próbálták megmenteni az életét. A gyermeket mélyaltatásban tartották napokig. Az édesapa vasárnap nyílt üzenetben azonban jó hírekkel szolgált: „Úgy gondoljuk, hogy annyian izgultatok, reménykedtetek, imádkoztatok, velünk együtt minden nap, hogy az a legkevesebb amit tehetünk, hogy mondunk egy nagy Köszönömöt nektek. Örömmel értesítünk benneteket, hogy megjártuk a poklok poklát a héten. Kicsi Léna ma elhagyhatta az intenzív osztályt, és kinyitotta mindkét szemét! Köszönjük a rengeteg együtt érzést, biztatás! Hosszú és nehéz út vár még ránk a gyógyulásig,de már legalább elindultunk rajta... Köszönjük mindenkinek.”

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában