MOL Aréna Sóstó

2018.11.21. 19:32

Az Újpest elleni mérkőzés előtt avatták fel az új stadiont

Három év kényszerű száműzetés után szerdán 19 órakor ismét hazai pályán szerepelnek a piros-kékek az OTP Bank Liga labdarúgó NB I hatodik fordulójából elhalasztott összecsapáson.

feol.hu

A mintegy 14 milliárd forintba kerülő, 14 200 ember befogadására képes, UEFA 4-es kategóriának megfelelő besorolású létesítményben a tabellán negyedik Mol Vidi FC a szintén 22 ponttal rendelkező ötödik Újpest csapatát fogadja 19 órai kezdettel.

Látványos ünnepséggel készült Székesfehérvár a Sóstói Stadion, vagy új nevén a MOL Aréna Sóstó avatójára, fellépett Pixa és a Wellhello, majd 400 fehérvári táncos varázsolt karneváli hangulatot. A látványos koreográfiát 3D vetítés követte, megelevenedett a klub és a stadion története.

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Ezt követően Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte a stadion közönségét újra itthon a Sóstón, itthon Fehérváron.

 

A polgármesteri köszöntő után ismét Pixáé volt a gyep, aki évekig zenei producerként tevékenykedett Fluor és SP albumain, és együtt dolgozott a magyar rapszcéna nagyjából összes kiemelkedő előadójával. Ezt követően pedig már az esti mérkőzésre hangoltak a szurkolók – tájékoztat a város honlapja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában