újabb baleset

2018.07.05. 15:19

Karambol Szabadbattyánban – Torlódásra készüljön az M7-esen (frissítve)

Szabadbattyán térségében két személygépjármű ütközött össze, ezért a Balaton irányába vezető oldalon forgalomkorlátozásra számítsanak a gépjárművezetők!

police.hu

16:25

A rendőrök feloldották az útlezárást Szabadbattyán térségében. A forgalom újra zavartalanul haladhat a Balaton irányába.

Közúti közlekedési baleset történt 2018. július 5-én 14 óra 47 perc körül az M7-es autópálya 70. kilométerénél, Szabadbattyán térségében, a Balaton irányába vezető oldalon. A rendelkezésre álló adatok alapján két személygépjármű ütközött össze. A balesetben érintett gépjárművek a belső forgalmi sávot foglalják el, ezért a helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt a forgalom két sávon halad.

A Katasztrófavédelem információi szerint a balesetben senki nem sérült meg. A balesethez Székesfehérvárról riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.

Kérjük a gépkocsivezetők fokozott figyelmét és türelmét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!