Ingatlanbazár

2023.04.16. 11:30

A hét lakása: tetőtéri álmok a Bocskai István utcában, 449 millióért

Csodás tetőtéri lakás várja új tulaját Dunaújvárosban, a Bocskai István utcában. A vételár 449 millió forint. Mutatjuk, mit kínálnak mindezért a helyi ingatlanpiac egyik szépségében!

Ingatlanbazár

Forrás: Ingatlanbazár

„Dunaújvárosban, a Bocskai István utcában 3 szobás+amerikai konyhás nappalis tetőtéri tégla lakás eladó! A lakásnak 112 m2 nettó-133 m2 bruttó az alapterülete. A lakás szigetelése 20cm kőzetgyapot, szintén kőzetgyapot szigetelésű a térdfal, lépésálló 4cm-es xps szigetelés az aljzatban, új szigetelt háromrétegű műanyag ablakok vannak beépítve, minden ablakon Velux fényzáró roló világos bézs színben, energiatakarékos a lakás. A fűtés egyedi szabályozható saját igény szerint a gáz vagy az elektromos klímás fűtés-hűtés kombinálható, 3 db hűtő fűtő klíma van a lakásban. 

Az elosztása a lakásnak kiváló nagyon jól élhető a lakás, jó szívvel ajánlom nagyobb családoknak is, tágas világos terek vannak, egybenyitott konyha-nappali-étkező, három különálló teljes értékű hálószoba, nagy fürdő szép világos ablakos csodálatos igényes fürdőszoba szekrénnyel és egyedi készitésü pulttal, külön helyiségben kapott helyet a Wc, plusz van még gardrób, kamra. Igényes burkolatok, szépen kidolgozott részletek a konyhában és a fürdőben egyaránt. Panorámás a kilátás, körbe napozott és jól át szellőztethető a lakás keleti és nyugati fekvésének köszönhetően. 

Technikai részletek

Rezsi adatok 4 felnőttel számolva: áramfogyasztás: 250 kW/h picivel kvóta felett (210kW/h 7550.-Ft + 40 kW/h 2.840.-Ft), gázfogyasztás: 1312 köbméter (éves fogyasztás) bőven benne a rezsivédett árban. Csendes tiszta rendezett a ház, valóban csendes kedves szomszédokkal, fel lett újítva a tető is, új lécezés és a fóliázás megtörtént és a cserepek is újak.. Nagyon sok zöldövezet és park van a közvetlen közelben, üzletek, iskola, óvoda, egyetem, gimnázium, piac, Spár és szinte minden pár perc sétatávolságon belül megtalálható. [...]”

További izgalmas helyi lehetőségek az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!