Frissen Fejérből

2022.02.27. 11:30

Eladó a Habsburg család által építtetett alcsútdobozi kúria

“A Habsburg család által 1880 körül építtetett kúria - mely korábban katolikus fiúiskolaként, a közelmúltban pedig vendégházként is működött - a Váli-völgy szívében eladóvá vált.” - kezdődik az ingatlanbazar.hu oldalán talált hirdetés. Részeletek és persze egy rakás fotó, ínyenceknek!

Ingatlanbazár

“[...] A 2002-ben teljeskörűen, igényesen - a történelmi jelleg megtartásával - felújított épület jelenleg 6 tágas, fürdőszobás vendégszobával rendelkezik és további 4 fürdőszobás szoba előkészítése megtörtént. A házban található egy külön bejárattal rendelkező, kényelmes, 100 nm-es lakás hatalmas nappalival, két hálószobával, fürdőszobával, konyhával. Az épület jelenleg antik és styl bútorokkal berendezett, melyek nagy része a vételár részét képezi. 

A lakók, vendégek biztonságát szolgálja a kamera- és riasztórendszer, az egykulcsos zárak, azárt, fedett parkoló. A kényelemről, kikapcsolódásról az épületen belül tágas, kertre néző terasz és billiárdterem gondoskodik, a ház csodálatos, erdőbe nyúló kertjében, parkjában pedig kerti pavilon, téglaboltíves borospince, panoráma-terasz, és kerti tó. A nyugalmat, harmóniát sugárzó épület és kert kiváló helyszíne a pihenésnek, feltöltődésnek. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!