Horoszkópok

2017.09.03. 19:11

Napi horoszkóp - Az Ikreknek ma jól mennek a dolgai

A Bak összetalálkozhat valakivel, aki túlságosan is fontoskodni próbál - ne hagyja, hogy beleszóljon az ön fontos dolgaiba!

KOS (március 21.-április 20.) - A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ez rengeteg energiát ad önnek! Ha kritikus megjegyzéseket kap a kollégáktól, ne törődjön vele. Kizárólag a közeli barátok, családtagok véleményére hallgasson.

BIKA (április 21.-május 20.) - Az ön uralkodó bolygója az Oroszlán jegyében áll. Ez érzelmileg kissé labilissá tehetné önt. Délután adódhat egy kis technikai probléma, ez rengeteg idejét elrabolhatja.

IKREK (május 21.-június 21.) - Ma jól mennek a dolgai, lehetősége van a magánügyi problémák rendezésére is. Ha többet érez valaki iránt, mint amennyit eddig a tudomására hozott, akkor ma valljon színt a szerelméről!

RÁK (június 22.-július 22.) - Ma nyugodtan hallgathat a megérzéseire, főleg, ha döntés előtt áll. Az állásváltással viszont várjon még egy darabig, mert a közeljövőben jóval kecsegtetőbb ajánlatot kaphat a mostaninál!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Ma egy olyan komoly feladatot kaphat a munkahelyén, ami ugyan riasztóan sok felelősséggel járhat, ugyanakkor bőven megéri vállalni ezt, mivel anyagilag hosszú távra bebiztosíthatja magát!

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)- Ne várjon most csúcsteljesítményt saját magától, inkább vészelje át valahogy a mai napot. Olyan emberek társaságát kellene keresnie, akik megértik önt, és akikben megbízhat.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Ha esetleg fogytán van a bevétele, kicsit össze kellene húznia a nadrágszíjat, mert most többletbevételre nem számíthat. A mai nap sok változatosságot kínál.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - Több bolygó is áll az Oroszlán jegyében. Most előnyösebb lesz, ha visszafogja magát, és nem akar versengeni másokkal. Higgye el, ez a taktikus lépés, eljön majd az ön ideje is!

NYILAS (november 23.-december 21.) - A Jupiter a Mérleg jegyében áll, jó fényszögekkel rendelkezik. Ne ragaszkodjon a meglévő dolgokhoz, próbálja meg elfogadni a változást. Lehet, hogy ez a munkahelyét érinti.

BAK (december 22.- január 20.) - Most összetalálkozhat valakivel, aki túlságosan is fontoskodni próbál - ne hagyja, hogy beleszóljon az ön fontos dolgaiba! Igyekezzen visszafogni magát, és ügyesen kerülje ki a kényes szituációt.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - A Hold a Vízöntő jegyében áll, jól kezdődik a hét. A munkahelyén váratlan fejlemények adódhatnak, de ön remekül tudja kezelni. A szerelmi életében bonyodalmakra számíthat.

HALAK (február 21.- március 20.) - A Neptunusz a Plútóval van jó kapcsolatban. Lendületesen kezdheti a hetet. Már délelőtt elkönyvelhet magának kisebb-nagyobb sikereket, és délután is büszke lehet magára.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!