Horoszkópok

2017.09.04. 18:28

Napi horoszkóp - A Halak lendületesen kezdi a napját

A Skorpió teherbírása, és a hangulata is kitűnő. A Mérleg fogadja meg a baráti tanácsot ma.

KOS (március 21.-április 20.) - Jó napja lesz, nem kell különösebb erőfeszítést sem tennie a sikerért, szinte az ölébe hullanak a vágyott dolgok. Este érdekes újdonságokat hallhat egy jó barátjától.

BIKA (április 21.-május 20.) - Ma jobb lenne elkerülnie a vitákat, feleslegesen megy el ezekre az energiája Próbáljon csak a feladataira koncentrálni, ne foglalkozzon a rosszindulatú pletykákkal.

IKREK (május 21.-június 21.) - A Mars és az Uránusz nagyon jó fényszögben vannak egymással. Ez a bolygóállás hosszú távú sikert jelez. Ha ma bele akar kezdeni valamibe, akkor ez jó időpont az induláshoz.

RÁK (június 22.-július 22.) - Ma minden elsőre sikerül, tudásával és szakértelmével jó benyomást tehet a többiekre. Egy valamire azonban figyeljen: hiába a segítő szándék, ha a másik kotnyeleskedésnek éli ezt meg.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - A Mars a legjobb fényszögben áll az Uránusszal. Ha ön egyedülálló, akkor most ismerkedjen, mert nagy hatást gyakorol másokra erős kisugárzásával. A munkahelyi sikerek sem kerü-lik el!

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - Ha valaki furcsa, olykor tapintatlan kérdésekkel bombázza, jó lenne, ha helyretenné az illetőt Semmiképp se érezze úgy, hogy önnek magyarázkodnia kellene!

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Ön szeret egyedül, tiszta fejjel dönteni, azt viszont kifejezetten gyűlöli, ha pillanatok alatt kell fontos ügyekben választ adnia. Fogadja el a baráti tanácsot, így talán könnyebb dolga lesz.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - A Hold a Halak jegyében áll, használja ki ezt a napot. Most nagyon sokat tud előre haladni, megnő a teherbírása, és a hangulata is kitűnő. A kapcsolatainak is jót tesz ez a bolygóállás.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Ma minden apró kritika, legyen az jó, vagy rossz szándékkal megfogalmazott, frusztrálni fogja. Nem kell túlzásokba esnie, és még több munkát vállalnia emiatt.

BAK (december 22.- január 20.) - Érzelmi élete kissé ingatag talajon áll, és ez nincs jó hatással a munkájára sem. Megfeledkezhet egy fontos időpontról vagy dátumról. Igyekezzen visszanyerni lelki békéjét - ebben egy baráti beszélgetés sokat segíthet.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - A Mars és az Uránusz kedvezően kapcsolódnak egymáshoz. Ma elindíthat egy fontos ügyet, ami hosszú távon sikert biztosíthat önnek. Ne hagyja, hogy mások bármiről lebeszéljék.

HALAK (február 21.- március 20.) - A Hold a Halak jegyében áll. Teljes lendülettel kezdheti a napot. A legnehezebb munka sem lesz most túl sok önnek. Pontosan tudja, hogy mit akar, és hogyan éri el a céljait.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!