Horoszkópok

2017.08.03. 16:37

Napi horoszkóp - A Halakat sokan találják vonzónak

Az Ikrek ma a munkahelyén több megbecsülést szerezhet magának.

KOS (március 21.-április 20.) - Ma a Hold a Bak jegyében jár már. Ha megbeszélésre kell mennie, készüljön fel alaposan, ma muszáj másokat is meggyőznie. Este egy barátja is az ön tanácsára fog várni.

BIKA (április 21.-május 20.) - A Hold a Bak jegyében áll. Minden, amit most önmagáért és a közérzetéért tesz, kétszer olyan jó hatással lesz önre, mint máskor. Ügyeljen arra, hogy egészséges ételeket fogyasszon.

IKREK (május 21.-június 21.)- Ma a munkahelyén több megbecsülést szerezhet magának, mert nyugodt és megfontolt ember benyomását kelti. A magánéletében viszont válaszút elé állítja a sors.

RÁK (június 22.-július 22.) - Fizikailag gyengébbnek érezheti magát, mint máskor, sok pihenésre lenne szüksége. Ezt feltétlenül teremtse meg magának - este kapcsolja ki a telefont, és feküdjön le korán!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Ön tele van energiával, testileg és lelkileg is a legjobb állapotban van, ám az emberek többségére épp ellenkezőleg hatnak a mai bolygóállások. Legyen türelmes a kollégákkal és a szeretteivel is!

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)- Vigyázzon a pénzére! Ma anyagi veszteség érheti - vagy felelőtlenül költekezik, vagy olyan embernek adhat kölcsön, aki aztán nem fizeti vissza azt. Legyen megfontoltabb!

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - A Hold a Bak jegyében áll. Ma mesteri teljesítményt nyújthat, főleg olyan dolgokban, amelyek az otthonával kapcsolatosak. Az estét töltse a párjával romantikus hangulatban!

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)- A Vénusz a Rák jegyében áll, a Merkúr a Szűz jegyében, a Hold pedig a Bak jegyében látható. Ha teheti, akkor húzódjon most kicsit vissza, és legyen egyedül.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Jobbnál jobb ötletek jutnak majd eszébe, és kedve támad majd a lakásának új arculatot adni. Gondolkodjon el azon, mit akar és mit tud megváltoztatni.

BAK (december 22.- január 20.) - Sajnos nem sok nyugalmat ígér ez a mai nap. Szüksége lesz minden tapasztalatára, higgadtságára, hogy ne kapja el a gépszíj... Valaki rettentően felbosszantja, de nem mutathatja ki őszintén a haragját.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Használja ki a mai napon a lehetőségét annak, hogy új dolgokat tanuljon valakitől. A megszerzett ismeretekkel könnyebben és hatékonyabban fog tudni dolgozni.

HALAK (február 21.- március 20.) - Sokan találják önt vonzónak, ezért nagy kísértésnek van kitéve, hogy elcsábítsák. Ez persze csak akkor gond, ha van párja, de ha nincs, legyen nyitott egy szép, új kapcsolatra.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!