Horoszkópok

2017.08.11. 16:03

Napi horoszkóp - A Bika tele lesz energiával!

A Rák ma megismerkedhet valakivel, akivel még barátok, vagy lojális üzleti partnerek is lehetnek.

KOS (március 21.-április 20.) - Bár időnként valóban igaz a mondás, miszerint a legjobb védekezés a támadás, ma mégsem kellene ezt követnie Ha beismeri, hogy tévedett, megkímélheti magát egy parttalan vitától.

BIKA (április 21.-május 20.) - A Hold a Kos jegyében áll, ez egy ideális nap a kerti munkához. Tele lesz energiával, és jól fog esni a fizikai terhelés, a tevékenykedés a szabadban. Délutánra szervezzen találkozót a barátaival!

IKREK (május 21.-június 21.) - Egy régi szerelem újra felbukkanhat az életében. Ha még nem unta meg az illetőt, ha nem merítették még ki a kapcsolat nyújtotta lehetőségeket, akkor akár románc is lehet a dologból.

RÁK (június 22.-július 22.) - Ma megismerkedhet valakivel, aki, bár elsőre nem túl szimpatikus önnek, mégis a hasznára válhat idővel. Sőt, talán még barátok, vagy lojális üzleti partnerek is lehetnek!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Ma ismételten halogatásra kényszeríti valami, tervezze be a késéseket. Bár furcsán alakul a mai nap, az biztos, hogy alapvetően pozitív eseményeknek örülhet, legyen szó a munkahelyről vagy családról.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - A sors ma a családjával, az otthonával kapcsolatos kérdésekben teheti próbára. Akkor dönt jól, ha önzetlenül segít - sajnos megbosszulja magát, ha a saját érdekeit helyezi előtérbe!

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Kedvességgel ma többre megy, mint zsarnoki parancsolgatással - főleg a párjánál! Ha szépen kéri, akkor a csillagokat is lehozza önnek az égről Ne éljen azért vissza a hatalmával!

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - A Hold a Kos jegyében áll. Egy fontos családi eseményre készülhet a mai napon, de az utolsó pillanatban kaphat észbe, hogy valami fontosat elfeledett.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Az aktív pihenés való önnek a mai napon! Ha az idő engedi, menjen kirándulni, vagy sportoljon egy kicsit. Az elmaradt házi munkákkal is hamar végezhet.

BAK (december 22.- január 20.) - Ön talán úgy gondolja, a féltékenység a szerelem jele, de nem érdemes provokálnia a párját Vitákat jeleznek a bolygók, úgyhogy inkább a békesség megőrzésére törekedjen! Este váratlan meghívást kaphat.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Bizonytalanság gyötri. Kérjen haladékot, amíg lehet, és beszélje meg egy jó barátjával, hogy mit is kéne választania. De lehet, hogy a kétségei maguktól eloszlanak.

HALAK (február 21.- március 20.) - Nem biztos, hogy egy kérdésére azt a választ fogja kapni, amit hallani szeretne. De ennek is örüljön inkább: végre tiszta vizet önthetnek a pohárba egy több embert is érintő ügyben.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!