Horoszkópok

2012.09.09. 22:17

Horoszkóp - Az Ikreknek szokatlan lehetőségeket kínál a mai nap

Címkék#horoszkóp

A Vízöntő szellemileg és fizikailag is csúcsformában lehet ma, a Mérleg azonban legyen óvatos.

feol.hu

Kos (március 21–április 20.)
Ma nehezen ül meg egy helyben, folyamatosan csinálna valamit. Szokatlan ez a felfokozott tettvágy öntől, próbáljon meg hát olyasmit elvégezni, aminek máskor nehezen lát neki.

Bika (április 21–május 20.)
A mai nap lehetőséget kínál önnek arra, hogy átgondolja a feladatait, esetleg módosítsa a céljait. Biztosan arrafelé tart-e, amerre szeretne? Nézzen mélyen a saját lelkébe és válaszoljon erre.

Ikrek (május 21–június 21.)
Szokatlan lehetőségeket kínálhat önnek a mai nap, olyan elfoglaltságai lehetnek, amelyek eddig idegenek voltak öntől, de most rájöhet, hogy még élvezi is őket. A változatosság gyönyörködtet.

Rák (június 22–július 22.)
Ma próbálja visszafogni az indulatait, és lehetőleg kerülje a konfliktushelyzeteket, mert alacsony lesz a tűrőképessége. Olyan dolgokon is felháborodik, amelyekre máskor csak legyinteni szokott.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.)
Ma ne maradjon egyedül, keresse mások társaságát, és nagyon jól fogja érezni magát. Új ismerősökre is szert tehet, akik a későbbiekben jelentős szerepet játszhatnak az életében.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.)
Legyen ez a nap az elmélyült gondolkodásé, szüksége van arra, hogy tisztázza az elmúlt időszak történéseit és azokban a saját szerepét. Gyakoroljon egy kis önkritikát is.

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
Legyen óvatos ma, ne intézzen semmilyen pénzügyi tranzakciót, illetve lehetőleg üzleti ügyeket se intézzen. A sajátjait legalábbis biztosan ne. Ma rossz döntéseket hozna.

Skorpió (október 24– november 22.)
Most esetleg úgy érezheti, hogy újra szerelmes lett valakibe, de még mielőtt visszavonhatatlan lépésekre szánná el magát, várjon néhány napot. Lehet, hogy mégsem ő az igazi.

Nyilas (november 23– december 21.)
Ön hajlamos arra, hogy elvonuljon a világ elől, és csak egy nagyon szűk körben mozogva töltse az életét. Változtatnia kellene ezen, amíg még nem késő. Jól érezné magát társaságban.

Bak (december 22–január 20.)
Egyik feszültség követi a másikat most az ön életében, úgy érezheti, minden bizonytalan ön körül. Ezen nem tud változtatni, de legalább fogadja nyugodtan az eseményeket.

Vízöntő (január 21– február 20.)
Szellemileg és fizikailag is csúcsformában lehet ma, régen érezte magát ennyire jól a bőrében. A környezetében is érezteti ez a hatását, mások is keresik az ön társaságát.

Halak (február 21– március 20.)
Ön annyira nyugodt, hogy az időnként már kóros. Pedig nem ártana, ha ésszerű lépéseket tenne a jövőjének biztosítása érdekében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!