Hírek

2016.07.05. 19:26

Ki lesz a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője győztese? Szavazzon!

A kérdésre augusztus elején kapunk választ, a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny döntőjének végén. A végeredményt olvasóink szavazatai is befolyásolják: a Fejér Megyei Hírlapból kivágott, és a szerkesztőség címére (8000 Székesfehérvár, Ady Endre utca 15.) augusztus elsejéig beküldött szelvénnyel, vagy az alábbi felületen lehet szavazni.

Sebestyén Lilla

Ne döntsön egy képből, kattintson a lányok fotóira a további képekért!
(szavazás a cikk alján)

Bolgár Evelin

Bolgár Evelin céltudatos lány, a versenyre is azért jelentkezett, hogy királynőként képviselhesse szülővárosát, eljusson a fontosabb rendezvényekre és tovább építse kapcsolati hálóját.

Egy biztos, fekete szemével és 185 centiméteres magasságával az egyik legkülönlegesebb a mezőnyben. Mint mondja: előbbit édesapjától, utóbbit pedig édesanyjától örökölte.

Evelin egyébként huszonkét éves, most végzett környezetmérnöki alapszakon és reméli, hogy a továbbtanulással kapcsolatos álmai is valóra válnak. A budapesti műszaki egyetem bio- és környezetmérnöki szakára szeretne járni szeptembertől.

– Nem vagyok művész típus. Az én asztalom a tervezés, és a mérnöki munka olyan kihívások elé állít, melyeket szeretnék megugrani – magyarázza a szőke hajú lány, aki a tanulás mellett a sportot sem hanyagolja. Nyolc éve röplabdázik és már több országos versenyen is ért el sikereket a csapattal.

Állítja, olyan akár egy tigris – mind a pályán, mind az életben – vad, szabad és gyönyörű.

Evelin méretei: derék- 80, csípő- és mellbősége pedig 90 centiméter és jelenleg 70 kilogrammot nyom.

Dudás Patrícia

Dudás Patrícia – bár még csak 18 esztendős – az egyik legtapasztaltabb indulója a Fehérvár Szépe mezőnyének. Számos, hasonló versenyen már részt vett, 2015-ben például az Ezerjó Szépségverseny királynője lett és egyben a stúdió arca is.

A győzelem megannyi kaput nyitott meg barna hajú, kék szemű szépség előtt: belekóstolhatott a külföldi fotózások hangulatába, járt Olaszországban, a horvátoknál, és Bécsben is. Mint mondja, a legemlékezetesebb kalandja Velencéhez kötődik, egyszerűen elvarázsolta a környezet.

– A színpad a második otthonom. Remélem, hogy a jövőben minél több időt tölthetek el rajta. De nem teszek fel mindent egy lapra, a sminkes szakma, sőt még a kutyakozmetika is érdekel – osztja meg velem vágyait Patrícia, aki fiatal kora ellenére tetőtől talpig nő.

Szépségkirálynő jelöltünk Mátyásdombon él, de Fehérvár a szíve csücske és mindennél jobban szeretne méltóságteljes királynéja lenni a megyeszékhelynek. Patrícia méretei: mell- 90, derék- 70, csípőbősége pedig 86 centiméter. Súlya 50 kilogramm, magassága 167 centiméter.

Dula Dorina

Dula Dorina saját bevallása szerint egy beszédes, őszinte, és ambiciózus 17 éves lány, aki szeptemberben kezdi utolsó évét a Teleki Blanka Gimnáziumban.A Fehérvár Szépe-A Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyre barátnői beszélték rá, mondván: jól tudna érvényesülni.

– Már tavaly is végigkísértem a megmérettetést, akkor döntöttem el, hogy idén én is indulok. Ez az első próbálkozásom a szépségiparban, de már most élvezem – újságolja a zöld szemű, barna hajó Dorina, aki az előválogatón még eléggé meg volt szeppenve, de az első fotózáson legyűrte félénkségét és bizonyított a kamera előtt.

Dorina egyébként a nyáron nem csak a táborban trenírozza magát, hanem otthon is. Szeptemberben ugyanis szeretne sikeresen nyelvvizsgázni spanyolból. Mint mondja: angolból már van egy felsőfokú bizonyítványa, de elengedhetetlen két nyelv ismerete, ha 2018-ban a Corvinus nemzetközi gazdálkodás szakára szeretne járni.

Dorina méretei: mell- 86, csípő- 84, derékbősége pedig 71 centiméter. Súlya 56 kilogramm.

Ignácz Anasztázia

Ignácz Anasztázia 22 éves és Székesfehérváron él. Belügyi rendészet szakirányon fejezte be a tanulmányait, amit vám- és pénzügyőri területen szívesen folytatna szeptembertől.

Anasztáziát kislány korában is inkább fiús dolgok érdekelték jobban, nem babákkal játszott. Mint mondta, nem az a „cicababás” típus, inkább igazán sportos lány, ami az öltözködési stílusára is jellemző: a laza, kényelmes viseleteket szereti, de időnként azért a csajos oldalának is teret enged. Két évig tollasozott, két évig kosarazott, nyolc évig focizott, legutoljára a Videotonban. Most rákapott a futásra is, mellette pedig edzőterembe is jár.

– Igen, ez egyfajta kettősség, mert vonz a szépségversenyek, a modellkedés világa is. Már 15 éves koromban is sokan megkerestek, hogy „vinnének” a kifutóra, vagy fotózásokra, bemutatókra. Most ezért szeretném kipróbálni magam ezen a versenyen – mondta Anasztázia, aki zárkózott, de az igaz barátai számára vicces, „bolondos” lányként írta le magát. A sötétbarna hajú, barna szemű lány súlya 48-50 kilogramm, magassága 170 centiméter. Anasztázia további méretei: derék 70, csípő 82, mellbőség 85 centiméter.

Kovács Alexandra

Kovács Alexandra tavaly már indult a Fehárvár Szépe-Fejér Megyei Hírlap Királynője címért, de egy szerencsétlen baleset miatt, nem tudta folytatni a versenyt. Most azonban újult erővel nekivág a felkészülésnek.

A szőke hajú, sötét barna szemű lány nemrég töltötte be a tizennyolcat és jelenleg a jogosítvány megszerzésébe fekteti fölös energiáit. A jövőre vonatkozó terve, hogy a szakmájában, pincérként helyezkedik el egy étteremben.

Mint mondja, szereti a vendéglátást, gyakorta elbeszélget a betérőkkel.

Alexandra nyílt szívű, barátságos, kedves ugyanakkor egy cseppet harcias lánynak tartja magát, aki mindenkihez próbál pozitívan hozzáállni.A csupán negyvenhárom kilogrammot nyomó jelöl már többször is kopogtatott a szépségipar masszív ajtaján, de állítja, magassága miatt – 156 centiméter – egyszer sem nyílt ki az a fránya ajtó, ezért most a kiskapun próbálkozik. A fiatal szépség szabadidejében a barátnőivel van, vagy a macskáival játszik. Mint mondja, imádja az állatokat.

Alexandra méretei: derék 62, csípő 86, mell bősége pedig 75 centiméter.

Kovács Kitti

Kovács Kitti Kisújszállásról költözött Fehérvárra fél évvel ezelőtt. Most egyedül él, messze a családjától. Mint mondja, nehéz távol lenni az otthontól, mert imádja a családját, ahogy a versenyen való részvétel, ez is egy nagy kihívás volt számára.

– A munka mellett trükkös lesz próbálni, részt venni a programokon, de szerencsére a munkatársaim nagyon segítőkészek – mesél Kitti, aki az eladói szakma mellett egy gyermek és ifjúsági felügyelő képzést is elvégzett.

A szőke, kék szemű királynőjelölt azt is megosztja velem, sokáig volt gyakornok egy gyermekotthonban és elképesztően élvezte az ottani munkát. Ha lehetősége nyílik rá, mindenképp olyan gyermekekkel szeretne foglalkozni, akik az élet bizonyos területein hiányt szenvednek.

A választott hivatása is bizonyítja, Kitti egy megértő, segítőkész lány. Mint mondja, hosszútávú tervei között szerepel – persze a modellkedés mellett –, hogy vesz egy házat és saját családot alapít.

Az 59 kilós, 175 centi magas Kitti méretei: derék 69, csípő 87, mellbősége pedig 80 centiméter.

Ódor Renáta

A hamarosan 19 éves Ódor Renáta egészségügyi területen szeretne elhelyezkedni, jelenleg a Bugát Pál Középiskolába jár. Később persze szeretne továbbtanulni is, gyógy-és sportmasszőr lenne a legszívesebben.

– Szeretek segíteni másokon, szeretek emberek között lenni – mondta Renáta, aki  szabadidejében kutyát sétáltat vagy a barátaival lóg. Korábban rendszeresen sportolt – hat évig táncolt, öt évig röplabdázott – de mint mondta, az elmúlt egy év csak az érettségire való készülésről szólt. Renit legjobb barátnője úgy jellemezte, hogy egy nagyon vidám, csupa mosoly, társasági lány, aki nagyon szeret beszélni és a középpontban lenni. A többi között ezért is adta be a jelentkezését az idei Fehérvár Szépe– Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyre. – Anyukám is biztatott, hogy jelentkezzek. Meggyőztem magam, mert nagyon érdekel a modellkedés. Nem ez volt az első alkalom, hogy fényképeztek, régebben már készült rólam portfólió – tette hozzá.

A kék szemű, barna hajú lány 162 centi magas, 54 kiló. A mell, csípő és derékmérete ebben a sorrendben, 90, 64, 90 centi.

Ruzicska Renáta

Ruzicska Renáta 19 éves, jelenleg tanul, de van már egy műszaki cikk eladó szakmája. Érettségi után szeretne továbbtanulni, egy üzletvezetői tanfolyam elvégzésében gondolkodik. Szabadidejében általában a családjával és a kiskutyájával van Baracskán. A fiatal lány szeret olvasni és a konyhában tevékenykedni. Bevallása szerint anyukája válláról sok terhet vesz le a főzőtudományával, tőle tanult mindent.

– Imádok sütiket sütni, talán egyszer cukrász leszek – mondta Renáta, aki külön kiemelte, egyáltalán nem sportol. Nincs olyan sport, ami megfogta volna, de biciklizni és sétálni szeret szabadidejében. A versenyre azért jelentkezett, mert szeretné magát kipróbálni új helyzetekben, ameddig eldönti, mire adja a fejét a jövőben, vagyis, hogy mi lesz, ha nagy lesz. Hozzátette: – A családom mindenben támogat. Sokáig hezitáltam, hogy jelentkezzek-e a szépségversenyre, anyukám nagyon biztatott. Renáta súlya 55 kilogramm, magassága 169 centiméter. A szürkés kék szemű, szőkésbarna hajú Renáta 166 cm magas, 58 kiló. További paraméterei: derék 70, mellbőség 87, csípő 94 centiméter.

Szabó Alexandra

A székesfehérvári Szabó Alexandra 17 éves, most végzett a Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskolában, mint édesipari termékgyártó. Alexandra családja nagyon örült, hogy elindul a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője 2016 koronájáért, mindenben támogatják, és büszkék rá.

– Én azért jelentkeztem a versenyre, mert már egészen kicsi korom óta szeretek modellkedni, már el is végeztem Budapesten egy modelliskolát – mondta Alexandra, aki nagyon szeret szép ruhákban a kamerák előtt pózolni, szereti, ha fotózzák, ha kisminkelik. Szabadidejében pedig ha teheti, biciklire pattan.

– Szeretném OKJ tanfolyammal folytatni a tanulmányaimat, a bolti eladói képzést néztem ki magamnak, mellette pedig szeretnék dolgozni – válaszolt arra a kérdésre, mik a tervei a közeljövőre nézve. Barátai szerint Alexandra egy nagyon barátságos, mindig mosolygós, derűs és kedves lány, akire bármikor számíthatnak.

A barna szemű és hajú szépség 173 centi magas, 50 kiló. Paraméterei: mell 80/A, derék 83, csípő 75 centi.

Tiringer Boglárka

Tiringer Boglárka meglepődve tapasztalta, amikor kapott egy levelet, miszerint elfogadták a jelentkezését a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyre. Már csak azért is, mert ő nem nevezett.

– A nővérem a tudtom nélkül beküldte az önéletrajzomat. Az elején kapott is érte egy kis fejmosást, de most már örülök, hogy megtette – magyarázza a tizenkilenc éves jelölt, aki azt is hozzáteszi: ha már így alakult, mindent megpróbál a győzelemért.

Bogi egyébként jövőre kezdi meg utolsó évét a Gorsium középiskolában, ahol többek között modern táncot tanul. Mint mondja, a jövőre vonatkozó elképzelései évről-évre változnak, most éppen tanítónő szeretne lenni.

A szőkésbarna hajó, kék szemű szépség saját bevallása szerint nagyon pozitív és életvidám személyiség, szeret mosolyt csalni az arcokra. Hobbija az olvasás – különösen szórakoztató irodalmat kedveli  – a biciklizés és fotózás. Ráadásul kiderült, a kamera előtt is remekül érzi magát.

Bogi méretei: mell 90, csípő 85, derékbősége pedig 69 centiméter. Súlya 56 kilogramm.

Kálnoky Laura

Kálnoky Laura Ajkán született, de sosem élt ott , élete során hat különböző helyen lakott, köztük Érden, Aradon, a Balaton-partján sok helyen, Székesfehérváron és Budapesten is. - Mióta elvégeztem a gimit Fehérváron, a Kodolányi János Középiskolát, azóta Budapest és Fehérvár között ingázom. A családom, barátaim többsége Fehérvárhoz köt, azonban a modell munkák többsége Pesten van - mondta Laura, aki egészen fiatal kora óta dolgozik modellként. 15 éves volt, amikor "bedobták" a mély vízbe és Milánóban próbált szerencsét egy másodrangú ügynökségnél.

- Itt még nulla forinttal jöttem haza, és sosem gondoltam, hogy egyszer meg fogok tudni élni majd a modellkedésből- tette hozzá a húszéves lány, aki a modellkedés mellett diplomát is szeretne. De kitartóan járt fotózásokra, a gimi utolsó évében mar rendszeresen kapott külföldi és belföldi modell munkákat . 2015-ben a Miss Universe döntős csapatát erősítette. - Szeretnék a szépségversenyzésben is sikereket elérni, illetve megtanulni önmagamat adni például a színpadon.  Jelenleg is Isztambulban dolgozom, de idén megjártam Miamit és Japánt is. Szabadidejében szeret sportolni, leginkább futni és edzőterembe járni.

A szőke, kék szemű Laura 180 centi és 57 kiló. Paraméterei: mellbőség 90 cm, derék 60 cm, csípő 95 cm.

Bóta Klaudia

Bóta Klaudia Sárszentmihályon él, jövőre fog érettségizni, jelenleg egy székesfehérvári áruházban dolgozik eladóként. Klaudia imád sportolni. Egy fiúsnak  aposztrofált sportágban találta meg a helyét, ugyanis kilenc éves kora óta focizik, de Zoltán Erikához is járt hiphop táncot tanulni.

– Minden sportot szeretek.  Másfél éve kezdtem el komolyabban focizni, versenyszerűen – mondta. Klaudia szabadidejében imád rajzolni, egyszer egy rajzversenyen első lett. A jövőben szívesen foglalkozna tetoválások készítésével is.  Saját bevallása szerint nagyszájú és makacs lány, de nagyon érzékeny is tud lenni, a szívére tudja venni a dolgokat.

– Már régóta szerettem volna jelentkezni egy ilyen szépségversenyre, de sosem volt hozzá elég bátorságom. Leginkább önbizalmat szeretnék növelni, mert az most úgy érzem, nagyon kevés. Csak pozitív véleményeket hallottam eddig a versenyről, jók a programok és sok embert megismerhetek – fogalmazott Klaudia.

A zöldes barna szemű, barna hajú Klaudia 19 éves, 173 centiméter magas és 58 kiló. További paraméterei: mell 87, derék 72, csípő 88 centi.

Az alábbi felületen csütörtök éjfélig lehet szavazni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!