Hírek

2012.06.18. 19:53

Ígéreteket kért számon az ellenzéki képviselő

Székesfehérvár - Horváth András szocialista országgyűlési képviselő két év eltelte után értékelte a megye képviselőit.

Tribolt Lajos

Országosan jelentős adócsökkentést ígértek, egyszerűbb adórendszert. Ezzel szemben az egykulcsos adórendszer a gazdagoknak kedvez, az adórendszer bonyolultabb lett. - Az előző kormányzati ciklusban azt mondták, hogy javítják az egészségügyi ellátást, az oktatást, ezzel szemben mind a kettőt szétverték,  és a gazdagok kiváltságává tették - mondja Horváth András.

Az előző 4 évben a megyei közgyűlésen nem hallottunk  mást, minthogy szétverjük a megyerendszert, most  a Fidesz szinte teljesen felszámolta azt,   a járásokkal  az  önkormányzati rendszert sodorja veszélybe.
 
Helyi téma és választási ígéret volt a 81-es számú főút négysávosítása. Fehérváron az előző kormányzati ciklusban Cser-Palkovics András   a Fekete Sas Szálló rekonstrukciójához minden évben beadta költségvetési  módosító javaslatát.  Aztán mikor polgármester lett, már a megnyert Királyi séta projektet is visszaadta, mondván nincs rá nyolcszázmillió forint, viszont a szeméttelep megvételére volt 900 millió. Legalább a megyében zajló földlenyúlások ellen felemelhették volna a szavukat, de nem tették.

- Fehérvár polgármestereként arra kérem a városhoz kötődő   országgyűlési képviselőket, így Horváth Andrást is, hogy felelős  országgyűlési képviselőként ne a város ellen végezzék munkájukat - reagált Cser-Palkovics András.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!