Hírek

2013.01.05. 08:46

Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei Fejér megyében

Fejér megye - Bolti tolvajt fogtak Gárdonyban, körözött személyt találtak Bicskén, ittas vezetőt állítottak le Zámolyon Fejér megye rendőrei.

Bolti tolvaj

Gárdony, Szabadság utcában lévő élelmiszerüzletben pénteken a reggeli órákban egy 38 éves gárdonyi lakost tetten ért lopás közben a biztonsági őr. A férfi húsárut kísérelt meg eltulajdonítani 800 forint körüli értékben. A kiérkező járőrök a tolvajnak 5 000 forint helyszíni bírságot szabtak ki, majd útjára engedték.

Igazoltatott személy

Bicskén a körzeti megbízott pénteken egy komáromi lakossal intézkedett. A férfi priorálása során megállapítást nyert, hogy a Pest Megyei Bíróság BV. Csoportja tartózkodási helyének megállapítását kérte. A körözött személy csomagjának vizsgálása során egy kilenc cm pengehosszúságú kést is talált a rendőr. Miután az igazoltatottat nyilatkoztatta a tartózkodásai helyéről és tájékoztatta róla, hogy a nála lévőközbiztonságra különösen veszélyes eszköz miatt szabálysértési feljelentést tesz ellen, útjára bocsátotta.

Ittas vezető

Zámolyon a Kossuth utcában pénteken az éjjeli órákban a körzeti megbízott egy gépkocsijával közlekedő százhalombattai lakost vont intézkedés alá. A járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda 0,82 mg/l értéket mutatott. A férfit előállította a rendőr mintavételre, majd a vérvételt követően szabadon bocsátotta.

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!