Hírek

2014.02.27. 08:11

Aljas módszerrel lopták az üzemanyagot

Székesfehérvár - Két férfi egy parkoló autó üzemanyagcsövét elvágta és kannába engedte a benzint. A helyszínen elfogták őket a rendőrök.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság járőrei szerda este néhány perccel 21 óra előtt Székesfehérváron az Erzsébet úton haladtak, amikor az egyik parkolóban két gyanúsan viselkedő férfire figyeltek fel. Igazoltatták őket és átvizsgálták gépkocsijukat is, mely során benzinnel teli üzemanyagkannát és gumicsövet találtak. A járőrök megnézték a parkoló autókat is és az egyik alatt üzemanyagfoltot vettek észre. A rendőrök a gépkocsi alá néztek és látták, hogy  az autó  benzinvezetékét elvágták.

Az egyenruhások Cs. Péter 24 éves polgárdi és B. Ádám 25 éves kőszárhegyi lakosokat elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A két tolvaj kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését - közölte a rendőrség csütörtök reggel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!