Hírek

2017.09.07. 18:20

Fehérvár idei legszebbjei viziteltek a városházán

Az augusztus 26-án megválasztott Fehérvár Szépét és két udvarhölgyét fogadta csütörtökön a koronázó város polgármestere.

Nagy Zoltán Péter

A szépségkirálynő és két udvarhölgye a Szent Korona hiteles másolatánál, Aba-Novák szekkója előtt

A Fejér Megyei Hírlap királynőjét, Reichert Karolinát két udvarhölgye, Bozsoki Bianka Bernadett és Mészáros Réka kísérte el a Székesfehérvári Polgármesteri Hivatalba. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte a hölgyeket, és a formalitások után azonnal ki is faggatta a lányokat a felkészítés fáradalmairól, a családok eseményhez való hozzáállásáról, illetve arról, miként fogadták a legszebbeket saját iskoláikban.

Réka segítette fel Bernadett fejére a diadémet a nagy vizit előtt

Dudás Patrícia, a tavalyi királynő, Mészáros Réka udvarhölgy, Reichert Karolina, Fehérvár Szépe és Bozsoki Bianka Bernadett udvarhölgy Fotó: Pesti Tamás

A hölgyek elmondták, hogy bár nagyon elfáradtak, de megérte a felkészülést végigcsinálni. Azt, hogy a küzdelmek hasznosságát az idő is igazolja, Dudás Patrícia erősítette meg, aki szintén meghívott volt, mint a tavalyi, 2016-os Fejér Megyei Hírlap királynője, Fehérvár Szépe. Juhász László és Molnár Tamás önkormányzati képviselők több szervezési módosítást is kértek a jövőben. Az utóbbi szempontjából együttműködést ígért lapunk főszerkesztő-helyettese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!