Hírek

2017.09.07. 13:46

Láncról, nyomorból érkeztek - Most jobb sorsra várnak

Etyek - Csodás lelkeket takar az a hat kutyus, akiket most bemutatunk. Az Etyeki Állatmentő Egyesület gondozásában várják az új gazdit, az új életet.

S. Töttő Rita

Argos rossz egészségi állapotban került az etyeki állatvédőkhöz. Egy  dögkúthoz volt kikötve, rövid dróttal a nyakában, ki tudja hány napot volt ott étlen-szomjan. Szerető kezek közé kerülve kinyílt előtte a világ. Kiderült, hogy vízimádó. Elképesztően jó kutya, hűséges, odaadó társa lesz annak, aki otthonába fogadja.

Fridára állatbarátok találtak rá egy forgalmas út mentén, csonttá fogyva, tele kullanccsal, bolhával. Négy hónapos szépségünk egy különleges lelkivilágú kutyuska, nem szereti a tömeget. A  kutyák közt érzi magát felszabadultnak. Remélhetőleg türelmes kezek között kedves, bohókás kislánnyá fog átváltozni.

Mona másfél év gazdisodás után került vissza az etyekiekhez, akik most szeretnének neki megtalálni a végleges otthont. Mona kezdetben félt, tartott az idegenektől, de szeretettel és türelemmel kinyitotta szívét és lelkét. Pórázon szépen sétál, kirándulásokat, a gazdival együtt töltött időt igényli.

Morzsi a szegénységbe született és a láncról szabadult.  Ez a fiatal, három év körüli, tüneményes kutyafiú tacsi méretű, jóságos természetű és nagyon ragaszkodó. Csendes, és visszahúzódó,  ajánlják gyerekes családba, idősebb gazdinak is. Nagyon szereti a simogatást és ha vele foglalkoznak.

Ramóna egy gyönyörűséges kutyalány, akit egy szaporítótól hoztak el állatvédők.  Mikor bekerült a menhelyre, rettentően félt, menekült a simogatás elől. Mostanra azonban megnyílt, és aki szeretettel és türelemmel veszi őt körül, az célt ér nála. Kertes ház alapfeltétel, mert Ramóna közepes-nagytestű kutyus.

Kondi egy németjuhász jellegű, fiatal,  fél éves kutyafiú. Lételeme a mozgás, a bezártság, a kennel nem neki való. Szép, arányos felépítésű, sportos alkatú. Életvidám, pozitív kisugárzású kölyök, aki sok figyelmet és szeretetet igényel. Tanítani, nevelni kell még, de játékkal könnyen motiválható. Imád játszani, labdázni, kutyákkal is jó viszonyt ápol. Pórázon szépen vezethető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!