Hírek

2014.08.17. 18:59

A közösségi oldalon jelentkezett az eltűnt férfi (frissítve)

Székesfehérvár – Augusztus 12. óta eltűntként kezeli a rendőrség a fehérvári Pongrácz Gézát. Felkutatásához a lakosság segítségét is kérték.

B. Kiss László

„Ezúton közlöm veletek, hogy jól vagyok és minden rendben velem! Dél-Franciaországban vagyok, taposom az El Caminot!” Ez az üzenet vasárnap jelent meg Pongrácz Géza neve alatt az egyik közösségi portálon. Az üzenet folytatásából kiderül: a 38 éves férfi magánéleti okok miatt döntött a távozás mellett. Az üzenetet hétfő délutánig több mint félezren lájkolták, és csaknem nyolcvanan osztották meg. Az eltűnt férfinak tulajdonítható üzenetet olvasva lapunk megkereste a rendőrséget, hogy reagáljon arra. A rendőrség hatósági közigazgatási eljárást folytat az eltűnéssel kapcsolatban. Ezért arról, az eljárás tényén kívül, mást nem közölhet – ezt a választ kaptuk hétfő délelőtt Juhász Károlytól, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs referensétől. A rendőrség honlapján, a police.hu-n egyébként még hétfő délután is olvasható volt a Pongrácz Géza eltűnésével kapcsolatos felhívás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!