Hírek

2013.10.28. 08:05

Megütött nők, fenyegetőző család

Garázdaság, súlyos testi sértés miatt kellett intézkedniük Fejér megye több településén a rendőröknek vasárnap.

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Sárbogárdi Rendőrkapitányságra október 27-én 13 órakor érkezett bejelentés, mely szerint Sárkeresztúron, az Alkotmány utcában egy család három tagja megjelent egy másik család házánál. Ott fenyegetőztek, kiabáltak és egyikük egy bottal beverte a bejárati ajtó üvegét.

A helyszínre érkező járőrök elfogták és a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra állították elő K. Tamás 51 éves, K. Tamásné 50 éves és ifjabb K. Tamásné 28 éves helyi lakosokat, akiket a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Kislángon a Fő utcában szintén október 27-én, 12 óra 30 perckor a járőrök egy férfivel szemben intézkedtek, aki ököllel többször megütötte feleségét. Az egyenruhások elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra állították elő W. Béla 55 éves helyi lakost, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki súlyos testi sértés bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra ugyancsak október 27-én, 15 óra 30 perckor érkezett bejelentés, mely szerint Polgárdiban, a Május 1. lakótelepen egy nőt egy férfi olyan erővel ütött meg, hogy eltörött az orrcsontja. A helyszínre érkező járőrök elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra állították elő P. István 43 éves helyi lakost, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - közölte hétfőn a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!