Hírek

2013.09.13. 09:33

Bíróság elé állhatnak a más kedvezményével utazók

Egy férfit és egy nőt kaptak rajta nemrég azon, hogy jogosulatlanul vettek igénybe utazási kedvezményt. A rendőrség bíróság elé állítási javaslattal élt.

feol.hu

Gyorsított eljárásban ítélhetik el a két Székesfehérváron elfogott „hamisítót” - tájékoztatott pénteken a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra 2013. szeptember 5-én 12 óra 30 perckor érkezett bejelentés, mely szerint a Székesfehérváron, a Piac téren található autóbuszállomáson az egyik buszon az ellenőr két olyan utast talált, aki más nevére szóló kedvezményes utazásra jogosító igazolvány felhasználásával vásárolta meg jegyét.

A helyszínre érkező járőrök elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra állították elő L. Melinda 19 éves és L. Róbert 27 éves sárosdi lakosokat. A férfit és a nőt a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A büntetőeljárást a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya már be is fejezte, és az iratokat 2013. szeptember 12-én bíróság elé állítási javaslattal küldte meg a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!