Hírek

2013.03.19. 10:09

Lopott és megkerült tárgyak tulajdonosait keresi a rendőrség

Székesfehérvár - Négy embert gyanúsítanak betöréses lopássorozat elkövetésével. Az általuk lopott tárgyak tulajdonosainak jelentkezését várják a rendőrök.

feol.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Nyomozó Osztálya büntetőeljárást folytat O. Géza és társai ellen betöréses lopás bűntett miatt. Az elkövetőkkel szemben jelentős számú sorozatbetöréssel kapcsolatban merült fel megalapozott gyanú - közölte kedden a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ahogy arról hírt adtunk, 2013.január 24-én betörésen értek tetten a székesfehérvári járőrök egy betörőt a fehérvári Homoksoron. A nyomozók szakszerű és aprólékos munkájának köszönhetően az elfogott személy társait is beazonosították, és O. Géza mellett K. Gábort, K. Andrást és K. Rolandot is gyanúsítottként hallgatták ki.

O. Géza és K. András jelenleg előzetes letartóztatásban van, K. Gábor és K. Roland pedig szabadlábon védekezik a büntetőeljárás alatt.

A nyomozati cselekmények során felmerült bizonyítási eszközök alapján több tucat bűncselekményt sikerült a rendőröknek felderíteni. Azonban további – házkutatásból - lefoglalt tárgyak tulajdonosát keresi a Nyomozó Osztály.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható tárgyak közül valamelyikre a sajátjaként ráismer, hívja a 22/541-600 telefonszámot, vagy személyesen keresse a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Nyomozó Osztályát a Székesfehérvár, Dózsa György út 3. szám alatt.

A tárgyak ide kattintva láthatók teljes mennyiségben!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!