Hírek

2013.02.11. 16:15

Ladik - Már nincs sok idő

Ötfős, hetedik, nyolcadik osztályosokból álló csapatok jelentkezését várjuk a Ladik elnevezésű országos médiavetélkedőre.

B. Kiss László

A belépő a totó kitöltése, a fődíj 250 ezer forint. A Fejér Megyei Hírlap és a Dunaújvárosi Hírlap hetedik alkalommal hirdeti meg a Ladik elnevezésű médiavetélkedőt 7. és 8. osztályos diákok számára. Az országos verseny négy fordulóból áll. Először a lapunkban közzétett totót kell kell kitölteni az öt fős csapatoknak.

 

Tavaly a martonvásári Beethoven iskola akkori nyolcadikosai képviselték a megyét a Ladik országos döntőjén (Fotó: a szerző)

A totót, amely a nevezési lapot is tartalmazza egyben, január 21. és február 19. között több alkalommal is közzétette, közzéteszi lapunk. A második fordulóban egy feladatlap kérdéseit kell megválaszolnia a résztvevő csapatoknak. Az az öt csapat, amely Fejérből a legjobban veszi eme két akadályt, meghívót kap a megyei döntőre.

Az, aki ott a legjobbnak bizonyul, az országos döntőn képviselheti iskoláját és a megyét. A tét nem kicsi: az országos döntőn 250 ezer forint pénznyeremény üti a legeredményesebb csapat markát. Szóval, versenyre fel! A felkészüléshez, a sikeres szerepléshez nincs igazán szükség másra, minthogy a résztevő diákok rendszeresen és figyelmesen olvassák a Fejér Megyei, illetve a Dunaújvárosi Hírlapot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!