Hírek

2012.11.15. 15:31

Vízbe fulladt férfi azonosításához kéri a rendőrség a lakosság segítségét

Rácalmáson a kőgátnál vetett partra a Duna egy 60 év körüli halott férfit még októberben.

feol.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást folytat egy „ismeretlen” holttest kapcsán, akit 2012. október 14-én a Rácalmás, „Betti” kőgátnál, a parttól 20 méterre a Duna alatti kövezésen talták meg. Az eljárás során idegenkezűség nem merült fel, a férfi személyazonosságának megállapítására tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért az állampolgárok segítségét kérjük.
Az elhunyt személy 55-65 év közötti férfi, ősz hajú, fejtetőn enyhén kopaszodó, bajusza fekete (őszes), arca borostás. A magassága 164 cm, normál testalkatú. Jobb kezén a gyűrűs ujj, illetve a kisujj utolsó perce hiányzik. Az ujjain továbbá sárgás elszíneződés látható, ami alapján feltételezhető, hogy erős dohányos volt.
Tetoválása, különös ismertető jele nincs.
Ruházata fekete dzseki, "norvég" mintás pulóver, kék-fehér kockás ing, 41-es méretű fekete bakancs, kék farmernadrág volt.
A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság a lakosságtól vár segítséget a férfi beazonosítása érdekében. Kérjük, hogy aki  felismeri a képen látható személyt, az jelentkezzen a dunaújvárosi rendőröknél a 25/510-510-es telefonszámon, vagy  tegyen bejelentést a 107-es, vagy a 112-es segélyhívószámok bármelyikén!

(A rendőrség honlapján közli az elhunyt fényképét, +18!)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!